Ssangyong Ailesi Nihat Usta'da buluştu.

Ssangyong Ailesi Nihat Usta'da buluştu.

Trabzon ilinde hızla gelişen Ssangyong dostluğu, Ramazan ayında daha farklı yaşanıyor.

Trabzon ilinde hızla gelişen Ssangyong dostluğu, Ramazan ayında daha farklı yaşanıyor.

Yüksek kalitede SUV'leri Rexton ve  Korando, sınıfında fark oluşturan Rodius ve binek otomobil konforu sunan Korando Sports pick-upları ile dikkat çeken Ssangyong, müşteri memnuniyetinde yakaladığı %99'luk oranın tesadüf olmadığını ispatlıyor.

Daha önce gerçekleştirdiği kahvaltı ve mangal partileri ile Ssangyong kullanıcılarını birleştiren YMY Otomotiv, bu sayede marka sadakatini arttırıyor ve Ssangyong aile hızla büyümeğe devam ediyor.

ssyong1-001.jpg

ssyong1-001.jpg

ssyong-001.jpg

YMY Otomotiv son olarak Ssangyong kullanıcılarını, mükemmel bir organizasyonla Nihat Usta'da iftar yemeğiyle buluşturdu. Keyifli yemekte kaynaşan misafirler, bu tarz organizasyonda yeni dostluklar edindiklerini, sonraki dönemlerde uzun yolculuklara da konvoylar halinde çıkacaklarını, bu dostlukların kurulmasını sağlayan YMY Otomotive teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

YMY Otomotiv Satış Müdürü Sinan Işık yapılan organizasyonlarda kendilerinin de keyif aldıklarını belirterek, ilk günden itibaren gelişen YMY Otomotiv-Trabzon ilişkilerinin bundan sonra da gelişmeye devam edeceğini, bu tarz organizasyonlarda müşterileri ile bir araya gelerek iletişimlerini güçlendirmeye devam edeceklerini dile getirdi.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset