Sporcularımı Alınlarından Öpüyorum

Sporcularımı Alınlarından Öpüyorum

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda Hacettepespor’u 3-2 mağlup eden Akçaabat Sebatspor’da kulüp başkanı Zeki Öztürk, bir sezona bedel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.


Öztürk AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları ve karşılaşmasının son dakikasında da olsa 3 puan elde etmelerinin son derece önemli olduğunu ifade ederek “Bu karşılaşmaya takımımız çok iyi hazırlanmış. Mücadelenin geneline bakıldığında beklide ilk yarı 3-0 önde soyunma odasına gidebileceğimiz bir karşılaşma oldu. Ama sporcularımız mücadeleyi bırakmadı ve son dakika da olsa galip gelmeyi başardık. Geçmişte 90+4. Dakikada çok puan kaybetmiştik, ama bu sefer biz kazandık. Galibiyette emeği olan başta hocamız Ekrem Al’ı tebrik ediyor, sporcularımı alınlarından öpüyorum” dedi.

Hacettepe deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür eden Öztürk “ Ankara’da bizleri yalnız bırakmayan ve manevi destek veren başka Sayın Bakanımız Faruk Nafiz Özak ve Milletvekillimiz Mustafa Cumur olmak üzere tüm dostlara teşekkür ediyorum. Galibiyette onlarında bir payı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Henüz ligde kalmayı garantilemediklerini ve hafta sonu oynanacak olana Körfez karşılaşmasının da aynı öneme sahip olduğunu ifade eden Öztürk açıklamasını şöyle tamamladı “elde ettiğimiz galibiyet ligde kalmamıza yetmiyor. Körfez karşılaşmasında da 3 puan elde ederek diğer karşılaşmalardan gelecek sonuca bakacağız. Adıyaman deplasmanına ligde kalmış olarak gitmek istiyoruz. Sporcularımın ve teknik heyetimizin bunu başaracağına inancımız sonsuz. Körfez karşılaşmasında bilet fiyatlarını yine 1 TL olarak açıkladık. Tüm Akçaabat Sebatsporluları takımlarına destek olmak için tribünlere bekliyoruz”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor