Sporculara bakan Morali

Sporculara bakan Morali

1.Karadeniz oyunlarında görev yapacak milli sporculara Bayındırlık ve iskan Bakanı M. Nafiz Özak tarafından kahvaltı verildi.

2-8 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 1.Karadeniz oyunlarında ülkemizi temsil edecek olan Milli sporculara Bayındırlık ve iskan bakanı M. Nafiz Özak tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltıya Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumur, Cevdet Erdöl Gençlik ve spor genel Müdürü Mehmet Atalay, Bisiklet, Voleybol ve Basketbol’de temsil edecek olan sporcular ve teknik heyetleri katıldı.


Bakan Özak kahvaltıda yaptığı konuşmada Trabzon’un bir sanat spor ve kültür şehri olduğunu hatırlatarak “Trabzon bir spor, sanat ve eğitim kenti Karadeniz oyunları ilimize ve Karadeniz’e ayrı bir heyecan katacaktır.Olimpiyat ruhunu ile bu oyunlara katılmaktır.gerçekten Trabzon metre karesine en fazla sanatçı ve sporcu düşen bir şehrimiz. 1910 yılında Trabzon’da çim hokeyi oynanıyordu.1920 li yıllarda teniz oynandığını biliyoruz.Boks basketbol ve bir çok dalda oyunlar vardı.Şimdi biz düzenlediğimiz Karadeniz oyunları ile bu turizm ve spor şehrimizi ülkemizi tanıtma fırsatı yakaladık.bu bizim için bir fırsattır.Bunu en iyi şekilde değerlendirerek ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz.Burada sporcularımız önemli görevler düşmektedir.Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gençlik ve spor genel müdürü Mehmet Atalay da Bakan Faruk Öz aka yaptığı bu jestten dolayı teşekkür ederek “Umarım bu kahvaltı sporcularımıza bir moral vermiştir.takım sporlarında şampiyonluk beklediğimiz sporcularımız burada.Burada sadece bir Karadeniz oyunları değil bir olimpiyat gibi bakıyoruz. Burada alacağınız başarılar ile ileride Avrupa’da ve dünyada önünüze gelecek engelleri aşacağınıza inanıyorum” diyerek sporculara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor