Tütünspor Sezonu Değerlendirdi

Tütünspor Sezonu Değerlendirdi

Akçaabat’ın köklü spor kulüplerinden Tütünspor yönetimi, 2012-2013 sezonunu yapılan bir açıklama ile değerlendirdi.

 Akçaabat’ın köklü spor kulüplerinden Tütünspor yönetimi, 2012-2013 sezonunu yapılan bir açıklama ile değerlendirdi.

akcaabat-tutunspor-kahvalti.20130601134730.jpg

Akçaabat Körfez Köfte Salonu’nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Kulüp Bakanı Fazıl Tuylu, yönetim kurulu üyeleri ve branşlarda mücadele eden sporcu ve teknik heyet katıldı.

akcaabat-tutunspor.20130601134555.jpg

Toplantıda konuşan kulüp Başkanı Fazıl Tuylu, spor kulübü olmayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını belirtti. Başkan Tuylu “2012-2013 sezonu sonu faaliyetleri değerlendirmesi 2010 göreve geldiğimizde bir hoca 18 sporcumuz vardı. Akçaabat tütün spor kulübü futbol kulübümü yoksa spor kulubümüdür neticesinde gelinen noktada spor kulübü olması doğrultusunda göreve geldik ve 3. Yılsonunda görüyorum ki spor kulübü olmasını başardık. Hentboldaki başarımız deplasamnalarda gittiğimizde bu nu gördük. Buradaki dostlarımız bize Akçaabat adına iyi bir ivme aldığını söylediler. Hentboldaki Trabzon’daki başarımız Trabzonspor un ününde bunu başarmak başarıdır. İnanıyorum ki bundan sonraki çalışanlarımızla çok ciddi başarılar elde edeceğiz.18 kişi ile yola cıktık şimdi sayımız 500 ulaştı. Tütünspor bir kulüp olmaktan çıkıp kolej havasına girdi. Sadece cim sahalarda değil salondaki başarılarımıza daha çok başarılar katacağız. Akçaabatlı gençlerin neler yapacağını biz gördük. Güreşte yaptığımız çalışmaların meyvelerini aldık. Burada hocamıza teşekkür ediyoruz. Akçaabatlı olmamasına rağmen bizle çalışarak bıze Türkiye şampiyonasında yıldızlarda derece yaparak milli takıma sporcu vermemize vesile olduğu için kendisini kutluyorum”

Birçok branşta mücadele ettiklerini ifade eden Tuylu “Tütün spor olarak futbol güreş hentbol birde atletizm branşında faaliyet göstereceğiz. Bu bize guru vermiştir. Hedefimi sporcu sayısını 2000 binme çıkarmaktır. Yönetimden teknik ekibe kadar gönüllü camiamızdan destek beklemektir. Biz artık bir spor kulu olduk kim ne derse desin. Bu başarıyı biz parayla da sağlamadık geçmişteki tecrübemiz. Bu işi severek yapmak sevginin gittiği yere başarıda gider. Diğeri çalışmaya bakıyor. Altı ayda bu kadar başarı yakalayan sporcularımız bir sezonda daha çok başarı elde edeceğiz” şeklinde konuştu.

akcaabat-tutunspor-kahvalti.jpg

Kendilerine desteklerini esirgemeyen işadamı ve mülki amirlere de teşekkür eden Başkan Fazıl Tuylu “ Burada bize destek olan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Fen işleri Müdürü Mustafa          Berber’e, ana sponsorumuz Yusuf Kırandi’ye Akçaabat Sebatspor başkanlığı yapan Zeki Öztürk’e,  Ali Türen Öztürk’e teşekkür ederiz” dedi.

tutunspor-fazil-tuylu.jpg

 

Trabzonspor’a seçilen yeni yönetiminide tebrik ederek başarı dileyen Fazıl Tuylu, 1.Amatör kümeye yükselen Akçaabat Gençlikspor’u da tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor