Sebatspor Deplasmanda

Sebatspor Deplasmanda

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Akçaabat Sebatspor 3.haftayı bay geçtikten sonra 4. hafta Iğdır deplasmanına çıkıyor.

 

Bölgesel  Amatör Lig’de mücadele eden Akçaabat Sebatspor  3.haftayı bay geçtikten sonra 4. hafta  Iğdır deplasmanına  çıkıyor.

Dün kendi tesislerinde kampa giren takımımız; bu sabah karayolu ile Iğdır’a hareket etti.

Kafileye yönetim kurulu üyeleri Zeki Topskal  ve  Tayyar  Usman  eşlik ediyor.

Iğdır maçı ile ilgili sitemize açıklama yapan  Akçaabat  Sebatspor  2.Başkanı  Aslan Güner

 “Geçtiğimiz iki maçımızda maalesef istediğimiz saha sonuçlarını alamadık. Yeni ve genç bir takımımız var. Uyum sorunu yaşadığımız bir gerçek. Ama artık bu günleri geride bırakmak istiyoruz. Teknik kadro ve futbolcu kalitesi olarak grubumuzda üst sıralara tırmanacak seviyedeyiz. Geride kalan 3 haftada grubumuzdaki diğer takımlarda inişli çıkışlı bir seyir halindeler. Henüz hiçbir şey kaybetmiş değiliz. Iğdır Üniversitespor karşısında deplasmanda alacağımız bir galibiyet önümüzdeki güzel günlerin müjdecisi olacaktır. Yönetim kurulu olarak teknik kadromuza ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Başarılı bir sonuçla Iğdır deplasmanından döneceğimize inanıyoruz“ dedi. 

akcaabat-sebatspor1.jpg

akcaabat-sebatspor.20121013135113.jpg

Akçaabat Sebatspor kafilesine Akçaabat esnafının desteği devam ediyor. Akçaabat'ın önde gelen köfte salonlarından Akpınar Köfte, kafilemize hareket öncesi köfte ikramında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor