SEBAT GENGLİK GÜÇLÜ GELİYOR

SEBAT GENGLİK GÜÇLÜ GELİYOR

Kırmızı-beyazlılar yönetim teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı

Kırmızı-Beyazlılar Başkan Cemil Kalkışım, yönetim kurulu, teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla yemekte bir araya gelerek birlik mesajı verdi

Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Trabzon temsilcisi Sebat Gençlikspor, önceki gün basınla akşam yemeğinde bir araya geldi. Cemil Usta Restaurant’ta düzenlenen yemek programına Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım, Sebat Gençlikspor Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ve basın mensupları katıldı. Kırmızı-Beyazlılar, gelecek sezon için kadrosuna kattığı 15 oyuncusu ile sözleşme imzaladı. Sebat Gençlikspor, Siirt İl Özel İdare’den Caner Çolak, Çorlu 1947’den Volkan Uluğ, Efelerspor’dan Adnan Gülen, Konya 1922’den Muhammed Enes Doğan, 1461 Trabzon’dan Önder Selimoğlu, Tayfun Çulha ve Anıl Türkmen, Palandöken’den Erhan Kaynar ile Trabzonspor’dan Hakan Aydın, Caner Uzun, Ali Alperen Çelik, Gökdeniz Kazaz, Mustafa Pınarcı, Emir Uzun ve Veysel Sönmezsoy’u renklerine bağladı. Öte yandan Sebat Gençlikspor, Onur Bilgin, Emrah Çırak, Fahrettin Bıyıklı, Murat Kanoğlu, Burak Can Akıncı, Onur Seis, Doğukan Kalkışım, Burak Civelek, Adnan Kuruoğlu ve Berkay Üçüncü ile yola devam kararı alırken altyapıdan Berat Çakmak A takıma dahil edildi. Ayrıca sezon sonunda teknik direktör İsmail Batur ile yollarını ayıran Sebat Gençlikspor, A takımı Adem Çak’a emanet etti. Çak’ın yardımcılığını ise İbrahim Parlayan yapacak. Kırmızı-Beyazlı kulübün kaleci antrenörü ise Tacettin Verep olacak.

 

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Yemek programında gelecek sezon hakkında değerlendirmelerde bulunan Sebat Gençlikspor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, “100’üncü yılında şampiyon olmuş Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüzün sezon açılışına hoş geldiniz. Tempolu bir gruba düştük. Ligimizde iyi maçlar olacağını düşünüyorum. Transferlerimizi tamamladık. İnşallah güzel bir kadroyla mücadele edeceğiz. Bundan sonrası sporcularımıza kaldı. Güzel günler göreceğimize inanıyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Yeni transferlerin uyum sağlaması halinde çok daha üst seviyede oluruz çünkü geride kalan sezonki kadromuzu neredeyse saklıyoruz. Kadromuzu elimizde tuttuk. Trabzonspor ile de pilot takım olarak güzel bir diyalogumuz oldu. Gençlerimizi kadromuza kattık. Oradan da epeyce bir yol kat ettik. Trabzonspor’a çok teşekkür ederim. Bize kapılarını açtılar. Ağırlanmamızı, sahaları, Kadir Özcan Tesisleri’ni bize tahsis ettiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bugün (önceki gün) itibarıyla çift idmanla kampa giriyoruz. Trabzon’daki çalışmalarımızın ardından Erzurum’da da bir kampımız olacak. Bu kampların süresi içerisindeki takımın durumuna göre gerektiği yerlere transfer yapabiliriz. Altyapıdan A takımıza takviyelerimiz oldu. Biz Akçaabat’a ve kendi sporcularımıza önem veriyoruz” dedi.

 

YABANCI BİR LİGE GELDİK

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Kalkışım, “Yapamıyoruz diye bir şey yok. Yapılan transferlere bakıldığı zaman hedefimiz tabi ki de şampiyonluk ama erken konuşmak çok doğru değil. Biraz yabancı bir lige geldik. Karşımıza ne çıkacağını bilmiyoruz. Her maça tek tek bakacağız. Her maçı kazanmak için oynayacağız. Beklenti anlamında hedefimiz şampiyonluk olacak” ifadelerine yer verdi. İnşaatı devam eden tesisler ve kulüp binası hakkında son detaylar hakkında bilgi veren Kalkışım, “İnşaatlarımız başladı. Hem sahalar hem de binamızın yapımına başlandı. Belki sıkıntılar yaşıyoruz ancak Akçaabat’ın 50 yılını çok üst seviyeye getirecek duruma geldik. Çok güzel tesisler yapıyoruz. Bunları yapmak için de biraz bedel ödenmesi gerekiyordu. O bedel de bize rastladı ve o bedeli ödeyerek şampiyon olduysak ondan sonrasını da düşünemiyorum” cümlelerine yer verdi. Ayrıca Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım, yemek programının ardından futbolcularla bir konuşma gerçekleştirdi. Kalkışım, oyunculara yeni sezon öncesi başarılar dilerken şartlar ne olursa olsun kendilerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.

 

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

Öte yandan Sebat Gençlikspor Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu: “Başkan Cemil Kalkışım, Başkan Vekili Şener Pul, As Başkan Halil Erol, Başkan Yardımcıları İlhan Günaydın, Ali Sivrikaya, Hakan Armutcu, İbrahim Bayburt, Engin Erbaşaran, Adnan Süha Çolak, Genel Sekreter Sebahattin Alemdar, Sayman Ahmet Murat Baş, Sağlık Sorumlusu Veysel Erol, Basın Sözcüsü Suat Akdeniz, Basın Sözcüsü Yardımcısı Şener Bayraktar, Stat ve Tesis Sorumlusu Miraç Gedikli, Altyapı Sorumlusu Cengiz Sami Kırandi, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu İbrahim Değermenci, Sekreter Yardımcısı Alperen Topal, Taraftar Sorumlusu Metin Kalkışım, Genel Kaptanlar Kadir Çelik, Kemal Yılmaz,  Erbil Atmaca, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Çalışkol, Adem Cebeci ve Kemal Evren Demirci.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor