Kalkışım "Değerlerimize Sahip Çıkalım"

Kalkışım "Değerlerimize Sahip Çıkalım"

Başkan Kalkışım “Bu kulübe ve değerlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım, takımın Erzurum kampını tamamlamasının ardından sitemize açıklamalarda bulundu.  Başkan Kalkışım “Bu kulübe hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

Bu sezon TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Sebat Gençlikspor’da başkan cemil Kalkışım, güçlü bir gruba düştüklerini ancak, zorlukları geçebilecek bir kadroya sahip olduklarını dile getirdi.

Başkan Kalkışım yaptığı açıklamada “Süper Lig ayarında çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarımızın hepsini galibiyetle sonlandırdık. Bu güzel futbolu lige de yansıtıp taraftarlarımızı mutlu edeceğimizden eminim. Genç ve dinamik bir hocamız, ekibimiz var. Ekip olarak güzel bir ruh yakaladık. Şimdi bunu seyircimiz ve şehir ile bütüşletirmek istiyoruz. Güzel bir stadyumda oynayacağız. İnşallah Sebat Gençlikspor’un adına yakışan bir futbol ile başarılı bir sezon geçireceğiz. Bu arada takımımızın oluşmasında çok büyük desteği olan Trabzonspor kulübüne ve başkanı Ertuğrul Doğan’a teşekkür ediyorum. Trabzonspor’dan almış olduğumuz sporcular ile gücümüze güç katmış olduk” dedi.

Birlik Olmalıyız

Başkan Kalkışım açıklamasında birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak “ 100 binlerce insanın taraftar olduğu Cumhuriyetle yaşıt çınarımız,  100. Yılında şampiyonluğa ulaşan Sebat Gençlikspor kulübünden bahsediyoruz. Bu kulüp basit bir kulüp değildir. Bu kulüp hepimizin kulübü, hangi siyasi görüşten olursak olalım, ilçemizin takımına sahip çıkmalıyız, maddi ve manevi destek sağlayıp bütünleşmeliyiz. Eleştiriyi, hakareti bırakıp Sebatımız için, Akçaabatımız için el ele verip beraber bu mücadeleyi yürütmeliyiz. Şunu da bu arada ifade etmek istiyorum ki bu kulübün yaşaması için maddi ve manevi destek olan kişilerin rencide edilmesine ve hakaret edilmesine de asla müsaade etmeyiz. Bu  ilçenin değerlerine hep beraber sahip çıkmalıyız.”

Modern Tesisler kazanıyoruz.

Akçaabat’ın çok güzel modern spor tesisleri kazandığını da ifade eden Başkan Cemil Kalkışım “Kulüp tesisimizin inşası başladı. Mart ayında bitmesini bekliyoruz. Ayrıca 2 adet 4 bin kişilik futbol sahası hemen tesisimizin yanında inşa edilecek. Hemen tesisimizin yanında modern bir spor lisesi yapıldı. Bu eserler kolay kolay ilçeye gelmiyor. Buradan Vakıfbank Genel Müdürü  hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih’e ve bu tesislerin yapımını üstlenen Erdemoğlu Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Burada yapılan tesislerin bugünkü değeri yaklaşık 500 milyon lira. Kulüp tesisimizin maliyeti 100 milyon civarında tahmin ediliyor. Bunlar büyük paralar. Bu paraları verecek Akçaabat’ta kim var. Ama hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih aracılık etti ve bu tesislerin Akçaabat’ımıza kazandırılmasını sağladı. İş adamı Ayhan Gedikli takım otobüsümüzü aldı. Biz bunlara teşekkür etmeliyiz. Bu kişileri eleştirenlere rastlıyoruz. Acaba bu eleştirenlerin bu ilçede bir dikili ağaçları var mı? Çok merak ediyorum” şeklinde konuştu.

sebat-genclikspor.jpeg
Sebat Gençlikspor Kulüp Başkanı Kalkışım "Süper Lig Ayarında Bir Kamp Dönemi Geçirdik" dedi

sebatspor-yeni-futbol-sahasi.jpeg
Akçaabat Söğütlü'de inşasına başlanan 2 adet nizami futbol sahası.

sebat-genclik-otobusu.jpg
İş adamı Ayhan Gedikli tarafından kulübe hibe edilen takım otobüsü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor