Neden Bitirilmiyor!

Neden Bitirilmiyor!

Taraftarlar Derneği’nden Atletizm Stadı Sitemi.

 

Neden Bitirilmiyor!

Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu, Söğütlü Atletizm Stadı’ndaki onarım çalışmalarının tamamlanmamış olmasının Trabzon’un atletizm altyapısına zarar verdiğini söyledi.

2022 yılının 20 Temmuz’unda onarıma alınmak için kapatılan ve zemininin yenileneceği işin bitiş süresi 250 gün olarak açıklanan Atletizm Stadı’nın hâlâ sporcuların hizmetine açılmamış olmasını eleştiren Dernek Başkanı Bilal Pervanoğlu, bu durumun Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi ve Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları ile milli sporcuları zor durumda bıraktığını kaydetti.

2007 yılındaki Karadeniz Oyunları için yapılan zeminin bakım işlemi başlayıncaya kadar herhangi bir problem çıkarmadığını da hatırlatan Başkan Pervanoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın spora vermiş olduğu büyük desteğin karşılığı başarı ve madalya olması gerekirken, Trabzon’da çalışacak alternatif bir alan olmaması çoğu sporcuyu sporu bırakma noktasına getirmiştir. Sahanın kullanıma kapalı olması Trabzon’da spor adına müthiş bir altyapı oluşturulmasını da engellemekle kalmayıp tamamen bitirmiştir.” dedi.

akcaabat-atletizm-stadyumu.jpegneden-bitirilmiyor-akcaabat-atletizm.jpegneden-bitirilmiyor.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor