Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Akçaabat Belediyesi tarafından kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ başladı.

AKÇAABAT’TA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Akçaabat Belediyesi tarafından kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ başladı.

Akçaabat’ta geleneksel hale getirilen ve 3.’sü düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın başlangıç maçına Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güngör, Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, Kurum ve Kuruluşların Amirleri, sporcular ve taraftarlar katıldı.

‘Halil İbrahim Ayvaz Sezonu’ olarak nitelendirilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın başlangıç vuruşunu Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, Akçaabatlı sevilen futbolcu Merhum Halil İbrahim Ayvaz’ın oğlu İskender Ayvaz yaptı.

Akçaabat Belediyesi organizesinde yapılan ‘Halil İbrahim Ayvaz Sezonu’ Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na toplamda 24 takım katıldı. 3 Hafta boyunca devam edecek olan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda 289 sporcu 40 müsabaka gerçekleştirecek.

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın açılış konuşmasını yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sözlerine herkesi selamlayarak başladı. Müsabakaların centilmenlik içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Ekim, konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Belediyemiz tarafından Akçaabat’taki Kamu Kurum ve Kuruluşları arasındaki birlik beraberliği, diyaloğu ve iletişimi arttırmak adına Kurumlar Arası Futbol Turnuvası düzenledik. Turnuvamızı da Akçaabat’ın sevilen sporcu büyüğü, unutulmazlar arasına adını altın harflerle yazdıran Çolak İbrahim olarak bilinen Halil İbrahim Ayvaz’a adadık. Akçaabatlı değerlerimizi hatırlatmış, isimlerini yaşatmış olalım istedik. Düzenlediğimiz Kurumlar Arası Futbol Turnuvamıza yoğun ilgi ve katılım oldu. Turnuvamız 3 hafta boyunca devam edecek. Toplamda 24 takım, 289 sporcu 40 müsabaka gerçekleştirecek. Ben, şimdiden burada birlik beraberlik, kardeşlik ve centilmenliğin kazanacağını ifade etmek istiyorum. Bunu şimdiden görüyorum. Centilmenlik içerisinde kurallar dahilinde bir turnuvanın geçmesini diliyor katılan bütün sporcularımıza ve kurumlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.” Dedi.

3.jpg

5.jpg

8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor