Kanuni merhaba dedi

Kanuni merhaba dedi

26 Temmuz’dan sonra 1923 Sebat adını alacak olan Mavi-Beyazlılar sahaya indi

Kanuni merhaba dedi

 

HEDEF ÜST LİG

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden olan Trabzon Kanuni Futbol Kulübü, dün Akçaabat Sebatspor tesislerinde sezon açılışını yaptı. 26 Temmuz’da yapılacak kongreden sonra adını ve başkanını değiştirecek olan Mavi-Beyazlılar Zeki Öztürk önderliğinde 1923 Sebat adını alacak. Sezon açılışını yapan Trabzon Kanuni Futbol Kulübünde sportif direktör Fethi Türkoğlu yeni sezondan umutlu olduğunu ve bir üst lige çıkmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

fethi.jpg

MEVKİLERİ HOCA BELİRLEYECEK

Bir kere hedefimiz bir üst lige çıkmak diyen Türkoğlu “Bu olmazların başında geliyor. Ona göre de bir kadro oluşacak ve o kadroyu oluşturmak için çaba içerisindeyiz. Zeki Bey’in önderliğinde yeni bir yönetim oluşacak. Hedefimiz 1923 Sebat’ın bir üst lige çıkması olacak. Bunun böyle bilinmesinde fayda var. Bütün planlama ve program hem kurum adına hem de sportif adına iyi bir netice almak için çaba içerisinde olacağız. Hocamızın söyleyeceği oyuncular var. O isimler üzerine duracağız. Hocanın belirleyeceği mevkiler üzerinde duracağız. O oyuncuları aldıktan sonra transferi de tamamlayacağız” dedi.

sebat-sahaya.jpg

23 YA DA 25 KİŞİ OLACAK

Türkoğlu “Hocanın annesi kaza geçirdiği için 2 gün sonra gelecek. Trabzon etabında 14 günlük bir çalışma dönemimiz olacak. Daha sonra Nevşehir’de 10 gün ya da hocanın belirleyeceği gün kadar kamp yapacağız. Kadro olarak sayı koymak istemiyoruz ama 23 ya da 25 olacak. Bu sayıyı fazla tutmayacağız. Çünkü kontenjan sıkıntımız var. Bizim liglerde kontenjan 6 kişi oluyor. Bunların 4’ü sahada 2’si kenarda. Geçen sezondan kalan kontenjan oyuncularımız var. Değerlendirmesini yapacağız. Bu tamamen önümüzde ki dönem hocanın çalışmalara göre vereceği rapora göre hareket edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor