Güner'den Alacakılara Gözdağı

Güner'den Alacakılara Gözdağı

Aslan Güner, Akçaabatlılık duygusu ve Sebatlılık ruhu ile kulübü kurtarmaya niyetli olduklarını açıkladı.

 

 

Akçaabat Sebatspor’da bir süre önce göreve gelen yönetim kurulunda 2.Başkan olarak görev alan Aslan Güner, Akçaabatlılık duygusu ve Sebatlılık ruhu ile kulübü kurtarmaya niyetli olduklarını açıkladı.

Sitemize açıklamalarda bulunan Güner “Enkaz edebiyatı yapmaya niyetli değiliz. Gayet samimi duygularla bir araya gelmiş arkadaşlarla çıktığımız bu zorlu yolda tüm Akçaabat halkının ve bürokrasisini yanımızda görmek istiyoruz. Özellikle gençlerimizi kesinlikle yanımızda istiyoruz. Gençlerimizin kulakları bizde olsun. Bu manada önümüzdeki günlerde bazı çalışmalarımız olacak” dedi.

Kulübün içinde bulunduğu durumu tam olarak anlamaya çalıştıklarını ifade eden Güner, “Kulubümüzün içinde bulunduğu durumu tam manasıyla anlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda da çözüm yolları ile ilgili fikirler üretiyoruz. Nüfus cüzdanımızda onurla taşıdığımız Akçaabat ismini ve gönlümüzde yatan Sebat ismini yan yana,  içinde bulunduğu bütün olumsuz şartlardan kurtarmak ve korumak bizim başlıca görevimiz. Yani önceliğimiz başarılı saha sonuçları ve şampiyonluklar değil; güven duyulan, insanların yeniden Akçaabat Sebatspor ismini gururla dillendirebildiği ortamı sağlamaya çalışmak olacaktır. Bunun içinde ilk önce şeffaf olacağız. Tüm gelişmeleri camiamızla anında paylaşacağız” dedi. En büyük sorunun borçlar olduğunu ifade eden Güner, açıklamasını şöyle tamamladı “ En büyük sorunumuz temlikler. Bu konuda görüşmeler yapmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımız başkanımıza ve bana yetki verdiler. Görüşmelerimize başladık. Bu görüşmelerimiz sonucunda hukuk büromuz ile de konuşarak gelişmelere göre takımımıza bir yön çizeceğiz. A planımız yanında B planımızda olacak. Hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Akçaabat Sebatspor geleneklerinde hiç kimsenin mağduriyetine göz yummak yoktur. Ama bunun yanında hiç kimse hak etmediği paraları kulübümüzden alabileceğini de düşünmesin”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor