Dört Cesur Yürek

Dört Cesur Yürek

Karadeniz’de futbol bir tutku bir sevdadır. Bu Karadeniz’in hırçın dalgalarından mı yoksa insanımızın hırçınlığından mı geliyor bilinmez ama gerçek böyle.

Yaşlısından gencine herkes için bir tutkudur futbol. Dün Akçaabat Fatih Stadyumunda buna şahit olduk. Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünün Payas belediye spor ile oynadığı maçta tribünlerin sessizliğini dört cesur yürek bozdu. Yaşları 10-ile 14 yaşlarında ama soğuk havaya rağmen tribünü gelerek ellerindeki kaskolarla takımlarına sahip çıkıyorlar ama koskoca ilçeden 100 kişi bile maça gelmedi ne yazık ki. Başkanın dediği gibi taraftarı anlarımda diğer yetkilikler nerede. Söylenecek fazla söz yok biz kendimiz yeteriz…

105_17.jpg

Gelelim maça.

Son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü ligin son dört haftasında flaş takımı Payas belediye spor ağırladı. Hafta içeresinde yağan kar nedeniyle ağırlaşan sahada ayakta durmaktan zorlanan her iki takımın oyuncularının mücadelelerinden dolayı kutlamak gerek. Kazanma azminin verdiği stres ile puan kaybetmemek için var gücünü ortaya koyan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü ne yazık ki bunu sahaya oyun olarak yansıtamadı. Penaltı golüyle maçtan üç puanla ayrılan ekibimiz tatili hak etti. Takım içeresinde sakat oyuncuların yokluğunda da onların yerine oynayan oyuncular ellerinden geleni yaptılar ama ne yazık ki geçer not alamadılar. Rakip oyunun belli bölümünde bizden daha diri kaldı.  Futbolun temel kuralı kazanan takım her zaman haklıdır örneğinden alınan üç puan çok önemlidir. Devreyi liderin dört puan arkasında bitiren Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü devre arasını iyi değerlendirerek yapacağı takviyelerle bu ligi şampiyon olarak tamamlayacağına inanıyorum. İlçe halkı acaba bu takımın bu kadar başarılı olduğundan haberi var mı acaba.

Bu arada hafta içerisinde yağan kar nedeniyle karla kaplı olan sahanın futbol oynanmasına elverişli hale getiren Gençlik Hizmetleri ilçe müdürlüğü çalışanlarına da kutlamak gerek. Bölgemizde bazı maçlar kar nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor