Başkan Ekim'den Spor Yorumu

Başkan Ekim'den Spor Yorumu

Sebat Gençlikspor Kulübü’nün bugün gerçekleşen olağanüstü genel kulunda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın kültür, sanat ve turizmin yanında spor şehri olduğunu söyledi.

Sebat Gençlikspor Kulübü’nün bugün gerçekleşen olağanüstü genel kulunda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın kültür, sanat ve turizmin yanında spor şehri olduğunu söyledi.

Başkan Ekim’in kongrede yaptığı konuşa şu şekilde;

 

Akçaabat Sebat Gençlik Spor kongremizin başta sebat camiamız olmak üzere ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kıymetli katılımcılar bilindiği üzere Akçaabat’ımız Kültür Sanat ve Turizm şehridir. Aynı zamanda ilçemizin bir spor şehri olması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda bir taraftan Sebat Sporumuzun başarılı çalışmaları diğer taraftan amatör spor kulüplerimizin faaliyetleri ile ilçemiz spor şehri olma yönünde emin adımlarla ilerliyor. Belediye olarak spora ve sporcuya destek olmak adına elimizden gelen gayreti bugüne kadar sarf ettiğimiz gibi bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde desteklerimizin devam edeceğini buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. 2 İnşallah hep beraber gayret ederek ilçemizde eksik olan spor tesislerini şehrimize kazandıracağız. Son zamanlarda ilçemize spor yatırımları anlamında önemli çalışmalara imza atıldı. Bu yatırımların artarak devam edeceğini de buradan rahatlıkla söylemek istiyorum. Biliyorsunuz söğütlü sahilinde hayırsever iş insanının katkıları ile Spor Lisesi Kompleksi inşaatı devam ediyor. Yine aynı hayırsever sayesinde sebat sporumuzun tesis binası yenileniyor. Spor Lisesinin ön kısmındaki dolgu sahasında iki adet sentetik sahanın yapımı sürüyor. Yaylacım Spor Kompleksi Projemizin içerisinde bulunan kapalı yüzme havuzunun yapımı başladı. İlerleyen süreçte spor kompleksinin içerisinde bulunan kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve stadyumu da ilçemize kazandırmak için hep beraber mücadele edip kaynak oluşturmaya çalışacağız. Eski yaprak düğün salonunun yerine bir spor salonu yaparak şehrimize kazandırıyoruz. Belediyemize ait gençlik merkezinde 10 civarı farklı branşta spor kursumuz devam ediyor. Mahallelerimizde alan bulduğumuz yerlere butik saha yaparak oralarda spor alanları- yaşam alanları oluşturuyoruz. İlçemizin spor turizmine katkı sağlamak için bir taraftan bu çalışmalarımız yaparken diğer taraftan da daha neler yapabilirizin gayreti içerisindeyiz. 3 Ben bu vesileyle konuşmama son verirken; Sebat kongremizin bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyorum. BAL Liginde mücadele ederek sebat sporumuzu üçüncü lige çıkaran sporcularımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kuruluşundan bu güne, yani 1923 ten 2023’e, bir asırdır, sebat camiasına gönül veren, hizmet edenlere şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal edenlere başsağlığı, hasta olanlara da şifalar diliyorum. İlçemize spor yatırımlarını kazandırmamızda bizlere destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Hayırsever iş insanlarına, İbrahim Erdemoğlu beyefendiye, Vakıfbank genel Müdürümüz Abdi Serdar Üstünsalih’e ve emek veren herkese şahsım ve ilçe adına şükranlarımı sunuyorum. 3. Ligde sebat sporumuza başarılar diliyor hepinize saygılarımı sunuyorum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor