Ayvaz Borcun Tamamını İstiyor

Ayvaz Borcun Tamamını İstiyor

Akçaabat Sebatspor’da borçları temizleme harekâtı başladı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan ve bir türlü borç kamburundan kurtulamayan Akçaabat Sebatspor’da borçları temizleme harekâtı başladı. Kısa süre önce gerçekleşen kongreyle birlikte göreve gelen Erkan Kaynar’ın başkanlığındaki yeni yönetim borçlarla mücadele ediyor.

Başkan Erkan Kaynar ve 2. Başkan Aslan Güner Ankara ve İstanbul’da alacaklılarla birebir görüşerek borçlarla ilgili mutabakata varmaya çalışıyor. Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto yetkilileriyle görüşen ikili, kime ne kadar borcun olduğunu tam olarak öğrenerek bu kişilere giderek borçlarla ilgili birebir görüşüyor.

Konuyla ilişkin görüştüğümüz kulübün ikinci başkanı Aslan Güner, görüşmelerin gayet olumlu geçtiğini dile getirerek, “Akçaabat Sebatspor’dan geçmişte bir şekilde alacağı olanlarla birebir görüşerek, alacaklarında indirime gitmelerini talep ediyoruz. Şu ana kadar yaklaşık bin TL borcumuz bulunan önemli iki isim Erkan Akbulut ve Rizeli bir işadamıyla görüşme yaptık. Görüşmeler çok olumlu geçti ve bize her şekilde indirime gideceklerini söylediler” dedi.

Güner, eski başkan Şenol Ayvaz’la görüştüklerini ancak Ayvaz’ın alacaklarının tamamını istediğini belirterek, herhangi bir kolaylık sağlamadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor