Spor Tesislerini Gezdiler

Spor Tesislerini Gezdiler

Trabzon Belediye Başkan Vekili Yusuf Yazıcı ve Meclis Üyeleri, Avrupa Gençlik Olimpiyatları için yapılan spor tesislerini gezdi.

Meclis üyeleri, 23-30 Temmuz tarihleri arası Trabzon'da yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nın, Trabzon'a alınmasına ve uluslararası standartlarda tesislerin Trabzon'a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

tesisleri-gezdiler2.gif

Meclis üyeleri ile birlikte Söğütlü Atletizm Sahası, Tenis Kortları Kompleksi, Hayri Gür Spor Salonu, Jimnastik Salonu, Medya Merkezi ve Olimpik Yüzme Havuzu'nda incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkan Vekili Yusuf Yazıcı, Türkiye'nin hem tesis, hem de organizasyon tecrübesi bakımından spor da dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdiğini belirterek, "EYOF için Trabzon'da yapılan tesisler kentimize aynı zamanda önemli bir spor alt yapısı sağladı. Yeni tesislerle birlikte gelecekte dünyada söz sahibi olacak sporcuların yetişeceğine inanıyorum. Tesisler bir spor kenti olan Trabzon'un var olan misyonuna önemli katkılar sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler