Spor Şöleni Başladı

Spor Şöleni Başladı

17 Şubat Akçaabat’ın Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde planlanan “spor şenliği “açılış programı Atatürk parkında gerçekleşti.

17 Şubat Akçaabat’ın Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde planlanan “spor şenliği “açılış programı Atatürk parkında gerçekleşti. Açılış törenine Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Tütünspor Kulübü Başkanı Fazıl Tüylü, MHP Akçaabat belediye Başkan Adayı Metin Gedikli Akçaabat Esnaf Odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Ertan Kaynar sporcular ile diğer davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Tütünspor Kulübü Başkanı Fazıl Tüylü bu yıl birincisi düzenlenecek olan ‘’Spor Şenliği’’ni kendilerini Akçaabat sporuna adamış spor adamlarının aziz hatırasına ithaf ettiklerini söyledi. Daha sonra söz alan Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse bu ilçenin bir çok spor adamını yetiştirdiğine dikkat çekerek “Akçaabat bir spor şehri bir kültür şehridir. dedi. Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen de kurtuluş çercevesinde yapılan bu etkinliği gençlerin kaynaşmasına katkı sağlayacağını söyledi. Türkmen belediyece yapılan spor salonunda yapılacak olan müsabakalara tüm halkımızı beklediklerini sözlerine ekledi. Tören Doğan köy ortaokulu öğrencilerinin halkoyunları gösterisi ile sona erdi.

spor-senligi1.jpg

spor-senligi2.jpg

 

Sitemizde yer almasını istediğiniz haberleri akcaabathaber.com@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor