Spor Lisesi'nden Türkiye 1. Çıktı

Spor Lisesi'nden Türkiye 1. Çıktı

Akçaabat Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 11. sınıf öğrencisi Semra Karagöz, Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı’ nın düzenlediği vergi konulu afiş yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

 

Geçtiğimiz yılda Türkiye birinciliğini kazanan Akçaabat Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, bu yılda aynı yarışmada birinciliği kazanarak Trabzon’un gururu oldu. Ankara’ da Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın Altındağdaki salonunda düzenlenen ödül törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Trabzon milletvekilleri Prof..Dr Cevdet Erdöl, Mustafa Cumur da katıldı.

 

 

 

Okul Müdürü Adnan Yıldız, resim öğretmeni Necati Seydi Ferahoğlu ve öğrenci Semra Karagöz ödüllerini Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten aldı. Törene katılan Trabzon milletvekilleri Erdöl ve Cumur, bölgelerindeki okullarının iki yıl üst üste ödül almasından büyük gurur duyduklarını belittiler. Akçaabat Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Adnan Yıldız, çok gururlu olduklarını belirterek şunları söyledi:

 

 

 

“Okulumuz bu yıl içerisinde yapılan dünya çapındaki yarışmalarda 8 dünya birinciliği kazanarak ulaşılması güç bir başarıya imza attı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz artık her yıl kendilerini dünya çapında başarıya odakladılar. Önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılara imza atacaklarına eminim. Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak’ ın büyük önem ve destek verdiği okulumuz alanında Türkiye’ nin en başarılı okulu konumuna geldi. Aldığımız başarı ile Trabzon’u sadece sporda değil sanat alanında öncü konumuna getirmekten gururluyuz. Bu anlamda okulumuza verdiği destekten ötürü başta sayın valimiz, milli eğitim müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler