SP Gençlik Kolları Toplandı

SP Gençlik Kolları Toplandı

Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Gençlik Kolları’nın geleneksel hale getirdiği Gençlik İlçe Divan Toplantısı yapıldı.

Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı Gençlik Kolları’nın geleneksel hale getirdiği Gençlik İlçe Divan Toplantısı yapıldı. SP Araklı Erenler Belediye Başkanı Ömer Bektaş’ın onur konuğu olduğu divan toplantısına İl Yönetim Kurulu Akçaabat Sorumlusu Abdurrahman Akıntürk ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Sunuculuğunu Akçaabat Gençlik Kolları Sekreteri Burak Tayfun Yemenici’nin yaptığı divan toplantısında ilk olarak Teşkilât Başkanı M. Şamil Şen tarafından çalışma raporları sunuldu. Siyasi İşler Başkanı Msutafa Yemenici’nin örnek neslin taşıması gereken özellikleri konu edindiği konuşmasının ardından ise Esenler belediye Başkanı Ömer Bektaş gündemdeki konularla ilgili bir konuşma yaptı.

Yönetici olmanın vasıfları ve davasına inanmış bir yöneticinin sorunlluluklarına değinen Başkan Bektaş, en iyi yöneticinin ülkesini seven ve ülkesi için üreten yönetici olduğunu söyledi.  Bektaş gençlerin, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış cennet vatanımızın kıymetini bilmelerini tekrar tekrar yinelediği konuşmasında siyaset yapmanın kolay, hakkıyla hizmet etmenin ise zor ve sorumluluk isteyen bir görev olduğunu kaydetti.

Bektaş, şunları söyledi:

“İnsan yetiştirmeyen toplumlarda geleceğe yön verecek bireylerin şekillenmesi mümkün değildir. Bu da, şekillenmemiş nesilleri başkalarının kendi kalıba sokarak şekillendireceği ve kendi amaçları doğrultusunda kullanılabileceği bir ortam oluşturmaktadır. Bu duruma düşülmemesi için önce ahlak ve maneviyat sonra milli ve manevi değerlere saygılı nesilleri yetiştirmeye biran önce başlanmalıdır.”

SP Akçaabat İlçe Teşkilâtı Gençlik Kolları Aylık Divan toplantısı, katılımcılara baklava ikramında bulunulmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset