SP Akçaabat Adayını Açıkladı

SP Akçaabat Adayını Açıkladı

SP aylık divan toplantısında belediye başkan adayları tanıtıldı.

SP aylık divan toplantısında belediye başkan adayları tanıtıldı. Büyükşehir ve Ortahisar adaylarını henüz belirlemeyen SP’de Araklı’da Ümit Çebi, Akçaabat’ta Mehmet Kurt, Çarşıbaşı’nda Hidayet Kopya, Dernekpazarı’nda Recep Yakuphan, Of’ta İrfan Saral, Yomra’da ise Selçuk Atasoy aday gösterildi. 

SAADET Partisi aylık Divan Kurulu toplantısı dün gerçekleştirildi. Yaklaşan seçim süreci gündem konusuydu. Toplantıda Saadet Partisi'nin ilçe belediye başkan adayları da tanıtıldı. Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Yılmaz'ın önemli açıklamalar yaptığı toplantıya partililerin ilgisi yoğun oldu.

 

Çok önemli bir dönemde olduklarını ifade eden Mustafa Yılmaz, "İnsanlığın dönüş yapacağı önemli bir noktadayız. Ülkemiz ve bölgemiz açısından tarihi bir divan toplantısı yapıyoruz "dedi.

 

Saadet Partisi teşkilat çalışmaları olarak yerel seçimlerin en gözde, en özverili, en çalışkan partisi olduklarının altını çizen Yılmaz, “Bizim böyle çalışmamızın sebebi tüm insanlığın saadetini istememizdendir. Vazifesini yere getirmezse ağır bir sorumluluk altında kalacağına inanan fedakar teşkilat mensuplarımız sayesindedir. Türkiye nüfusunun yüzde 65'ini 'Milli Görüş' yönetmiştir. Milli görüş bir marka olmuştur. Belediyecilikte yıllar boyunca örnek alınmıştır” şeklinde konuştu.

 

Milli Görüş'ün belediyecilik anlayışına değinen Yılmaz, “Milli Görüş olarak belediyecilik anlayışımızda su sorunu kalmadı. Halk evleri kurularak halk ekmekleri dağıtılmıştır muhtaç kişilere. Aş evleri, iftar çadırları, kimsesizler için bakım evleri kuruldu. Toplum birbirine kenetlenmeye başladı. Ağaç dikme, temizlik işleri ile birlikte belediyecilikte marka haline geldik. Ucuz konut sahibi olmayı kolaylaştırdık. Bizim belediyecilik anlayışımızda rüşvet ortadan kalktı. Biz bu hizmetleri iktidara yakın olduğumuz için değil, hakkın yanında olduğumuz için yaptık. İç İşleri Bakanlığı'nın verilerine göre 2009 yılında 1521 Belediye Başkanı hakkında soruşturma açıldı. Bu başkanların 599'u AK Partili, 454 tanesi CHP'li, 323 tanesi MHP'li, diğerleri malum diğer partidendi.  İhaleye fesat karıştırma, usulsüzlük ve adam kayırma hep bu partilerde ortaya çıkmıştır. Saadet Partisi'nin bu tür yolsuzluk iddialarına hiç bir başkanının adı karışmamıştır” diye konuştu.

 

PARTİ DEĞİŞSE YOLSUZLUK DEĞİŞMEYECEK

 

Partiler değişse de yolsuzluk değişmeyecek iddiasında bulunan Yılmaz, “Bugün AK Parti yolsuzlukta birinci ise, yarın CHP iktidar olunca birinci onlar olur. Ancak Milli Görüş gelirse değişim gerçekleşir. Saadet Partisi belediyelerde iktidar olacak. Yolsuzluk, usulsüzlük bitecek. Trabzon'da sanayi anlamında bir tek Hekimoğlu var. Bu sorunu çözerek daha fazla istihdam yaratacağız. Rantsal dönüşüme değil, Kentsel dönüşüme geçeceğiz” ifadelerini kullandı.  Ayrıca Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları Ümit Çebi (Araklı)  Mehmet Kurt (Akçaabat), Hidayet Kobya (Çarşıbaşı), Recep Yakuphan (Dernekpazarı), İrfan Saral (Of), Selçuk Atasoy (Yomra) tanıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset