SP Adayını Açıkladı

SP Adayını Açıkladı

Saadet Partisi (SP) ilçemize bağlı Doğanköy Beldesi'nde gerçekleştirdiği açık hava toplantısında hem belde belediye başkan adayını açıkladı hem de hükümetin icraatına eleştiri getirdi.

 

Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, İl Başkanı Ömer Topaloğlu, Merkez İlçe Başkanı Münir Ustakurt, Trabzon Belediye Başkan Adayı Mahmut Çizmecioğlu ve Akçaabat İlçe Başkanı Osman Hacısalihoğlu'nun katıldığı toplantıda Doğanköy Belediye Başkanı Kâzım Atmaca da hazır bulundu.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Osman Hacısalihoğlu, Doğanköy Belediye Başkan Adayı olarak Ayhan Civelek'i belirlediklerini vurgulayarak, “Akçaabat'ın tüm beldelerinde aday göstereceğiz. İçinizden biri olan adaylarımıza gereken desteği vererek kendinizi iktidara taşıyacağınıza inanıyorum.” dedi.

Belediye Başkan Adayı Ayhan Civelek ise Doğanköy'ün sorunları kadar sorunların çözümlerini de bildiklerini vurgulayarak, Doğanköy'ün makus talihinin kendi iktidarları döneminde değişeceğini söyledi.

Daha sonra söz alan Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın da gönülden desteklediği Numan Kurtulmuş'un Genel Başkanlığıyla milli görüş heyecanının tüm Anadolu'yu sardığını ifade etti.

6,5 yıldır işbaşında olan AK Parti iktidarının Türkiye’yi içinden çıkılmaz bir duruma soktuğunu ifade eden Düzenli, “2004 yılında IMF ile bağlarını koparacağını vaad eden AK Parti, ne yazık ki yeniden stand by anlaşması imzalamak için masaya oturmuştur. Fındığın fiyatını, hamsinin KDV'sini bile artık dış güçler belirler oldu. Ülkeyi iktidar değil dış güçler yönetiyor. Bu duruma gelmişken AK Parti'nin orada durmasının ne anlamı var. Artık AK Parti süresini doldurmuştur” dedi.

AK Parti'nin büyük bir düşüş içinde olduğunu ifade eden SP İl Başkanı Ömer Topaloğlu ise, son dönemlerde Türk milleti ülkenin içine düştüğü zor durum nedeniyle manevi değerlerini unutur, düşünemez hale getirildiğini vurgulayarak şunları ifade etti:

“Halkımız borçlandırıldı. Kredi kartları ve diğer kredilere olan borçlardan başını kaldıramayan halkımız durumu unutur hale geldi. İşte, bu en büyük tehlikelerden bir tanesidir. Milletimiz devletimizin borcunu sorgulayamaz hale getirildi. Milli Görüş'ün üzerinde önemle durduğu konuların başında ahlâk ve manevi-yat gelmektedir. Bizler bu önemli iki unsurla zamanında Türkiye'nin üçte ikisinde başarı sağladık ve yine görev sırası bize geliyor. Fizikte bir kural vardır, düşen cismin ivmesi her zaman artar. AK Parti düşüşteyken biz de sürekli yükselişteyiz. Sosyal adaletten yanayız. Bu hükümet gibi hep rantiyeciyi değil gerçek halk kitlesini düşünen bir görüşe mensubuz. En önemlisi biz olaylara Milli Görüş açısından bakıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset