Sözlerim Yanlış Anlaşıldı

Sözlerim Yanlış Anlaşıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli, basında çıkan “Cumur gitti, siyaset bitti” söylemlerine açıklık getirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli, basında çıkan “Cumur gitti, siyaset bitti” söylemlerine açıklık getirdi.

Basında çıkan “Cumur gitti siyaset bitti” söylemlerinin yanlış anlaşıldığına ve milletvekillerinin kendisine serzenişte bulunduğuna vurgu yapan Beşli, açıklamasına şu şekilde devam etti: Ben dedim ki diğer milletvekillerimizde hizmet ettiler ellerinden geleni yaptılar ama Cumur’un yeri başka. Doğruya doğru şimdi. Alınan alınsın bu dediğime. Adam hakikaten kendini Akçaabat’a adamıştı. İnsanların derdini dert ediniyordu. İnsanlara faydalı olmaya çalışıyordu ve bunu menfaat gözeterek yapmıyordu. Diğerlerinde ben bu özelliği göremedim. Göremediğimden dolayı Cumur başka dedim. Şimdi size soruyorum. Hanginiz Cumur’un yokluğunu hissetmiyorsunuz? Hangimiz hissetmiyoruz? Biz bu boşluğu dolduralım diye geldik. Biz onun bıraktığı şeyleri öncelikle tamamlayacağız peşinden yeni şeyler ekleyeceğiz. Amacımız budur, dedi.

hasan-besli1.jpg

Hasan Beşli Kimdir?

Akçaabat doğumlu olan Hasan Beşli, İlkokulu Salacık’ta okudu. Trabzon İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra üniversite tahsilini Ankara’da yaptı. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı sınavını kazanarak eksperlik faaliyetlerine başladı. Anadolu Sigorta Eksperler Derneği yönetim kurulu üyeliğini devam ettirirken, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İcra Komitesi üyeliğine atandı.

MÜSİAD Üyesi oldu, Birlik Vakfı Ankara Başkan vekilliği görevini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset