Söz Verdik Sözümüzde Durduk

Söz Verdik Sözümüzde Durduk

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçim gezilerini Boztepe Aile Çay Bahçelerinde sürdürdü.

 

Hedefi 6’da 6 belirlediklerini ifade eden Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, 6 adayla birlikte 2023’e odaklandıklarını kaydetti. Aile çay bahçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bıyıklıoğlu ve ekibi vatandaştan 6’da 6 sözü aldı.

biyiklioglu1.20110606093309.jpg

Yaklaşık 2 aydır vatandaşlarla buluştuklarını kaydeden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Bıyıklıoğlu, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm üretme noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu anda halkımızın teveccühü ile yüzde 95 olarak görüyoruz ve bununda yüzde 70-75’inin sandığa yansıyacağını umuyoruz.

biyiklioglu3.20110606093322.jpg

Dolayısıyla vatandaş bizden biz vatandaştan memnununuz. Halkımızda son 9 yılda yapılanları gördüğü için AK Parti’ye yoğun bir teveccüh var” dedi. Gittikleri her yerde büyük bir ilgiyle karşılandıklarını kaydetti. Vatandaşın mevcut istikrarın devam etmesinden yana olduğunu belirten Bıyıklıoğlu, bu nedenle teveccühün yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, AK Parti döneminde çok ciddi adımların atıldığını sözlerine ekledi.

biyiklioglu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset