Söz Var Sazın Telinde Beğeni Topladı

Söz Var Sazın Telinde Beğeni Topladı

Söz Var Sazın Telinde Beğeni Topladı

Trabzon Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği’nce düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerden tam not aldı.

Trabzon Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği’nce düzenlenen  Söz Var Sazın Telinde isimli Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerden tam not aldı. Trabzon Ha Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirildi.

Sunuculuğunu Eyüp Köse’nin ve orkestra şefliğini Yıldıray Cihanoğlu’nun yaptığı konseri, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Arsin belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzon Tabipler Odası Başkanı Ahmet Rıza Güner ve çok sayıda sanatsever izledi.

Yurdumuzun çeşitli yörelerine ait birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konser iki bölümden oluştu. Konserde Koronun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerin yanı sıra, solistler; Zübeyde Kahveci, Şefik Pak, Çağlar Kara ve Ayten Cansız performanslarıyla göz doldurdu. Bağlamada Berkay Bulut, Fazıl Özmen, Hüseyin Sivri ve Ülkü Bektaş, kemençede Coşkun Üçüncü, gitarda Tuğcan Yılmaz, kanunda Yakuphan Biçici, kavalda Engin Ahmet Muhsir ve ritimde Ömer Selim Köse’nin görev aldığı konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Konser sonrasında konuşan Trabzon Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı ve aynı zamanda Akçaabat’ta aile hekimi olan Dr. İsmet Sadi Ülker, konsere gösterilen ilgiden dolayı  mutlu olduklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen’inde bir konuşma yaptığı konserde şef  Yıldıray Cihanoğlu’na plaket takdim edildi.

taka.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat