Soylu’ya Ziyaret

Soylu’ya Ziyaret

Tütünspor'dan Soylu’ya Ziyaret

Tütünsporkafilesi, Cuma sabahı indiği Ankara’da ayağının tozuyla ilk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu tarafından makamında kabul edildi. Kafileden sorumlu yöneticiler Erhan Nadir ve Özkan Aslan’ın “61 SÜLEYMAN SOYLU” yazılı takım formasını hediye ettiği Bakan Soylu, Tütünspor kafilesini oldukça ilgiyle karşıladı.

Takım ve yöneticilerle objektiflere toplu olarak poz veren Soylu, Ankara’da her türlü desteği takımımıza vermeye hazır olduğunu belirterek başarı dileklerinde bulundu.

Erken İkramiye

Cumartesi günü Ankara Hentbol Federasyonu Salonu’nda ligin 11. Hafta mücadelesinde Milli Piyango ile karşı karşıya gelen Akçaabat Tütünspor, ilkyarısı 16-15 aleyhimize biten karşılaşmadan 28-26 galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla 3’üncü galibiyetini elde eden takımımız 13 takımlı Lig’de 11’inci sırada yer alıyor.

Baş Ağırladı

Tütünspor Hentbol Takımımız bu muhteşem galibiyeti sonrası ise Saray’larda ağırlandı. Ankara’daki bürokratlarımızdan Mehmet Baş, Ankara Saray Restaurant’ta ağırladığı takımımızı ilk tebrik edenlerden oldu.

mehmet-bas-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler