Soylu'ya Akçaabat'tan Sürpriz

Soylu'ya Akçaabat'tan Sürpriz

Soylu'ya Akçaabat'tan Sürpriz

İstanbul Trabzon Günlerinde Akçaabat farkını gösterdi. Horonuyla ve yöresel tanıtımlarıyla İstanbul Trabzon Günlerine damga vuran Akçaabat standı ziyaretçi akınına uğradı.

Akçaabat Belediyesince hazırlanan Akçaabat’ı her yönüyle tanıtan standa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere siyasiler, belediye başkanları ve birçok vatandaşın yanı sıra Tv kanalları da yoğun ilgi gösterdi.

İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Özel Hediye.

Stantları gezerken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Soylu, Akçaabat standına geldiğinde ise farklı bir sürprizle karşılaştı. Akçaabat standında teker teker herkesle selamlaşan Bakan Soylu’ya Akçaabat Belediyesi  adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu  küçük bir sürpriz yaptı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğraflarının bulunduğu iki farklı cam plaket hediye etti. Hediyeler karşısında oldukça mutlu olan Bakan Soylu, Bektaşoğlu ve Akçaabat Belediyesine teşekkür ederek, hediyeleri en  iyi şekilde muhafaza edeceğini ifade etti.11-8.jpg

 

akcaabat-istanbul-gunleri1.jpg

akcaabat-istanbul-gunleri6.jpg

istanbul-trabzon-gunleri.jpg

istanbul-trabzon-gunleri3.jpg

Çarşamba günü açılışı yapılan İstanbul Trabzon günleri tüm ihtişamıyla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler