Soylu ve Türkmen'e Ateş Püskürdü

Soylu ve Türkmen'e Ateş Püskürdü

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti’nin Akçaabat mitinginde verilen ‘ikinci üniversite’ müjdesini eleştirdi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti’nin Akçaabat mitinginde verilen ‘ikinci üniversite’ müjdesini eleştirdi. Nadir, ilçede birkaç ay önce Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e yönelik “İkinci üniversiteyi Akçaabat’a kazandırdığı” nedeniyle teşekkür afişlerinin yer aldığını belirterek, “Sayın Şefik Bey siz mi yalan konuşuyorsunuz, Sayın Soylu mu?” dedi.

 

Nadir yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hani siz ilçemize ikinci üniversiteyi kazandırdığından dolayı birkaç ay önce üst geçitlerimize size teşekkür mesajları içeren afişler asılmıştı. Sizin tebrikleri kabul ettiğiniz söyleniyordu. Dün de sizi yalanlarcasına Sayın Soylu’nuz polisiyle, istihbaratıyla ilçemizde toplam 400-450 kişiye hitaben YÖK Başkanı’ndan getirdiğim dediği ikinci üniversite müjdesi veriyor. Bu ne hâldir?”

 

Milletvekili Soylu ve Başkan Türkmen’i eleştiren Nadir, “Hiç kusura bakmayın Sayın Şefik Bey, Sayın Soylu siz denizde yılana, karada da yalana sarılıyorsunuz. Hiç kuşkunuz olmasın sizin bu anlayışınızın 1 Kasım’da da siyaset kefenine sarılması kaçınılmaz olacaktır. İktidar, vaat etme yeri değildir. İcraat yapma yeridir. 13 yıldır iktidarınızda söylediklerinizi yapmak için elinizden tutan mı vardı? Siyasi partiler Cumhuriyet Halk Partisi gibi iktidara gelirken vaat verirler. Sizin gibi tarih olurken değil” ifadelerini kullandı.

 

Nadir son olarak Akçaabatlı seçmenlere de seslenerek şunları kaydetti: “Sevgili seçmen kardeşlerim, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ikinci üniversiten de olacak. Doğal limanın da ekonomimize kazandırılacak. İşsizin de iş bulacak. Emeklinin de yüzü gülecek. Kısaca dertlerin son bulacaktır. Üniversite kurmak iktidar yorgunlarının işi değildir. Hele hele üniversitelerimizden mezun olanlara iş bulamayan siyasetçilerimizin hiç değildir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset