Soylu Son Noktayı Koydu

Soylu Son Noktayı Koydu

Soylu, şehir hastanesinin Akyazı'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın yanına yapılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'a yapılması gündeme olan şehir hastanesinin yeri ile ilgili tartışmalara son noktayı koyarak şehir hastanesinin Akyazı'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın yanına yapılacağını söyledi.

Arsin ilçesinde bugün katıldığı açılış töreninde konuşan Bakan Soylu, Akyazı’daki dolgu sahasındaki Trabzonspor Stadyum inşaatının sürdüğünü ve hemen yan tarafında Şehir Hastanesi yapılması çalışması olduğunu hatırlattı.

Trabzon Tabipler Odası'nın buraya hastane yapılmasının uygun olmayacağını belirten basın açıklamasına göndermede bulunan Soylu, "Geçen günlerde Trabzon Tabip Odası anket yapmış, Akyazı’nın yanına hastane yapılmazmış. Ne anketi, nerede yapmışlar. Sizin anketinizi nerede yaptığınızı bilmiyorum. Biz iki kez anketlerden çıktık. Biz hizmet yapmak istiyoruz. Biz bu istemezukçu tavrı çok gördük. İstemezuk dediniz biz hep yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bu hayırcılara rağmen biz hep yapmaya devam ettik. Bu tavırlarından vazgeçsinler. Orada bir şehir hastanesi yapılacak, bölgenin en modern hastanesi olacak. Herkes bunu böyle bilsin" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler