Soylu "Hedefimiz Trabzon'a Hizmet"

Soylu "Hedefimiz Trabzon'a Hizmet"

AK Parti Trabzon Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Trabzon Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

 

NÖBETÇİ VEKİLLER KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞTÜ?

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Revi, “Ocak ayı içerisinde birçok faaliyetimiz birçok programımız oldu. Bunlar da ana esas halkla iletişimimiz oldu. Nöbetçi Milletvekili uygulamamız kapsamında İl Başkanlığı binamızda Ocak ayınde Milletvekillerimiz Salih Cora, Muhammet Balta sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu ve son olarak Milletvekilimiz Adnan Günnar nöbet tuttu. Vekillerimizin nöbetleri sırasında yaklaşık 2 bin kişinin üzerinde vatandaşımızla görüşme yapıldı” dedi.

 

REVİ HATIRLATMALARDA BULUNDU

 

Konuşmasının devamında Ocak ayında yerel ve ulusal gündeme dair yaptıkları açıklamalara da değinen Başkan Revi, “1100 akademisyen müsveddesinin PKK’yı destekleyen bildirisine tepkimizi gösterdiğimiz gibi geçtiğimiz gün de Cumhurbaşkanımıza hakaret eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Öte yandan Sayın Bakanımızın şehrimizi teşriflerinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarda projelerimiz üzerine geniş bir değerlendirmede bulunduk. İlçe Danışma toplantılarımızı da aynı disiplin ve yoğun katılımla gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

 

KARLA MÜCADELEMİZ BİR DÜNYA ÖRNEĞİDİR

 

Başkan Revi’nin ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Ülkemizin Güneydoğusunda devam eden terörle mücadelede şehit düşen evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, dualarımızla ve yardımlarımızla onların yanındayız. 30 Aralık’tan itibaren başlayan ve devam eden kar yağışıyla birlikte sonrasındaki karla mücadeleden bahsetmek istiyorum. Koordineli ve cefakar bir şekilde bu mücadelede yer alan ekiplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hem İl ve İlçelerimizde ekiplerimiz 24 saat aralıksız bir şekilde çalışmıştır. Bu çalışmamız bir Türkiye ve bir Dünya örneğidir” diye konuştu.

 

SİZLERİN DÜŞÜNCELERİNİ MECLİSTE DİLE GETİRİYORUZ

 

Gümrükçüoğlu’nun ardından konuşma yapan Trabzon Milletvekili Günnar, “TBMM’de üyesi bulunmaktan onur duyduğum AK Parti, emin olun ki sizlerin tüm duygu ve düşüncelerini yüce meclisin çatısı altında dile getirmektedir. Meclisteki yegane işimiz sizlerin geleceğiyle ilgili acil kanunları çıkarmak için çalışıyoruz. Kanunların çıkmaması için muhalefet ve PKK yardakçılarının başarılı olamadığını ve olamayacağını da sizlere ifade etmek istiyorum. Her türlü olumsuzluğa karşı sizler için dik durmadan diklenmeden sabırla mücadelemizi yapıyoruz. Hep birlikte 2023 hedeflerimize doğru emin adımlarla koşmaya devam ediyoruz” dedi.

 

TEŞKİLATLARIMIZI TEBRİK VE TAKDİR EDİYORUM

 

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, “Trabzon teşkilatını tebrik etmek ve kutlamak istiyorum. İki seçim geçirdik, bu iki seçimde sadakatle, samimiyetle ve ülke sevgisiyle her şeye rağmen, her türlü oyuna, hileye rağmen Allah’a şükrüler olsun ki nasıl Türkiye’de bir destan yazılmışsa Trabzon’da da aynı şekilde bu gerçekleştirildi. Bunu hep birlikte gerçekleştirdik. Seçimden sonra rehavete kapılmayan, seçimden sonra verdiği sözlerini yerine getirmeye çalışan başta İl Teşkilatımız olmak üzere tüm teşkilatlarımızı tebrik ve takdir ediyorum” şeklinde konuştu.

 

SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

 

Bakan Soylu konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Bir sistemle yola gidiyoruz. Trabzon’un tüm meselelerine el atan ve bunu takip eden, gayret sarf eden ve çalışma ortaya koyan bir anlayışı gösteriyoruz. Yarın milletin huzuruna gidecek gibi bir gayreti ortaya koymakla mükellefiz. Önümüzde reformlarımız var bu reformları paydaşlarımız ve vatandaşlarımızla ortaya koymakla görevliyiz. Geçtiğimiz gün Muş’a gittik, bu milletin beraberliğini muhabbetini ve kardeşliğini bozmaya çalışanlara karşı anlayışımızı göstermek için gittik. Muş’ta ilk gittiğim ilçede Varto’ydu, Varto’da bilinçli olarak bulunduk.”

 

PKK İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR

 

Bakan Soylu, “Bu ülkenin demokratik gücünü hiç kimse ama hiç kimse eksiltemeyecek. Kamu düzenini ortadan kaldırmak için uğraşanlara karşı devletimizin gücünü kullanmaktan sakınmayacağını herkesin bilmesini istediğimizi orada belirttik. Terörle mücadelemiz, PKK ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kış sert geçiyor doğru ama merak etmeyin Bahar güzel gelecek, bu hepimiz için öyledir. Devletin hizmet elini ve milletimizin muhabbet anlayışını oraya yansıtmak bizim temel görevimizdir. Devletle milletin muhabbetini engellemeye çalışanlara karşı net şekilde tavrımız bellidir. 303 eylem planımız vardır ve terörün bittiği her yerde bunlar harekete geçecektir.”

 

O DÖNEMLER O DEVİRLER GEÇTİ

 

Bakan Soylu, “Gündüz devlet memuru kisvesinde olup da akşam hendek kazan molotof atacaksın, hiçbir devlet memuruna kimse bu hakkı vermez. O dönemler o devirler geçti, milletin verdiği vergiden aldığın maaşla helalinden ödemekle görevlisin. Bu konuda gerekli kanuni adımların atılması gerekliliğini bir kere daha burada ifade ediyorum. Hem paralel hem de PKK her ikisi için de aynı şeyi söylüyorum” dedi. Bakan Soylu, Çalışma hayatıyla alakalı da önemli adımlar attıklarını ve birçok alanda da bu adımların atılmaya hızlı bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ

 

Bakan Soylu, “Bu millete hizmet heyecanından, bu milletin yarınlarına ait hedeflerinin engellenmemesini AK Parti ve milletimiz gerçekleştirdi. Bunu gerçekleştirmenin en önemli karargahı işte burası, parti meclisimizdir. Milletimiz neyi istiyor ne vaat ediyor işte bunu AK Parti biliyor ve tercümanı olmuştur. Allah’a şükürler olsun rehavete düşmemiz ve her zafer tevazu içerisine sokmuştur. Elimizden geldiğince büyük bir anlayışı ortaya koymaya devam ediyoruz. Bu danışma meclislerinin kadrini ve kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Gücümüzün yettiği ölçüde Allah şahittir elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret gösteriyoruz.”

 

BAKAN SOYLU’DAN ŞEN’E ÖZEL TEŞEKKÜR

 

Bakan Soylu, “Nöbetçi vekil sistemin için İl Teşkilatımıza teşekkür ediyorum, bunu devam ettirmeliyiz ki çok güzel bir şekilde devam ediyoruz. Bunun belediyelerde olmasını söylemiştik, başlayanlar var ki özellikle Arsin Belediye Başkanımız Erdem Şen’e teşekkür ediyorum. Milletimizin karşı karşıya kaldığı bütün sorunlarla mücadelede bunu tek bir kişi yapamaz ve ortak bir akılla yapacağız. AK Parti Trabzon teşkilatının bunu gerçekleştirdiğini de görmekteyiz ve mutlu oluyorum. 6 ayı aşkın bir süredir Trabzon Milletvekilliği yapmaktayım, büyük bir kararlılığı ortaya koyduk.

BİR AYDA İKİ AYRI BAKAN TRABZON’DA

Bakan Soylu, “Ayın 4’ü ve 5’inde yine buradayız. Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal’la birlikte Trabzon’umuza geliyoruz ve Karadeniz Turizm Planını ele alacağız. Karadeniz için yepyeni bir sayfa açacağız. Şubat ayı sonunda da Tarım Bakanımız Sayın Faruk Çelik’le birlikte burada olacağız. Bir dakika ara bırakmayacağız. Bu 4 yılın her saniyesi bizim için önemlidir. Trabzon’umuza hak ettiği hizmetleri vermek için büyük bir gayretin içerisinde olacağız. Günlük bakmıyoruz ve kısa vadeli uzun vadeli planlarımızı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bugün ortaya koyduğumuz çalışmaların temelinde gelecek nesillerimiz yer almaktadır.”

HERKES HER İSTEDİĞİ YERE HAN KURAMAZ!

Bakan Soylu, “Çocukluğumda gittiğim yaylalarda bir yayla evi yapılması için heyetlerin tartıştığını bilen bir kardeşiniz olarak söylüyorum ki herkes her istediği yere han kuramaz. Bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor fakat orada hakkı olanların da hakkını bertaraf etmeyelim. Sonra buralar bize bırakılan bir emanettir bu emanetlere sahip çıkmak zorundayız. Bunu gerçekleştirecek düzenlemeleri yapacağız. Trabzon’umuzda Uzungöl, Sera Gölü, Galyan Deresi, Hıdırnebi, Araklı’nın Turup’undan her tarafa bir taraftan Giresun, Rize, Gümüşhane ve Artvin yani her noktaya uzanabilecek coğrafyaya inci gibi bakmalıyız. Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler diyemeyiz”

AKLIMIZ FİKRİMİZ BU MESELELERDİR

Bakan Soylu, “Akçaabat’a verdiğimiz üniversite sözümüzün emarelerini en kısa zamanda göreceğiz. Şehir Hastanesi ve Havalimanı hepsiyle alakalı tek tek takibimiz devam ediyor. İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla her meseleyi sahipleniyoruz. Aklımız fikrimiz bu meselelerledir. Bu toplantı hem bize yükümlülük hem de bir sorumluluk yüklemektedir. Bunun farkındayız ve bunu ortaya koyarken de bilmenizi isterim hedefimiz nettir Trabzon’umuza hizmet, Ülkemize ve milletimize hizmet. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler