Soylu Direksiyon Başına Geçti

Soylu Direksiyon Başına Geçti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Akçaabat Dürbinar Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet edip esnaf ziyaret yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Akçaabat Dürbinar Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet edip esnaf ziyaret yaptı. Akçaabat Minibüsçüler ve Dolmuşçular Lokali'nde şoförlerle bir araya gelen Soylu, sorunların çözümü için her türlü girişimde bulunacaklarını söyledi.

soylu.jpg

AK Parti döneminde yapılan çalışmalarla milliyetçiliğin en güzel örneklerinin sergilendiğini ifade eden Soylu, "Türkiye'yi koalisyonlara muhtaç etmemeliyiz. Bunu açık söylüyorum. Kim milliyetçiyim, kim milliyetçilik diyorsa en büyük milliyetçi AK Parti'dir. Eğer sen ay yıldızlı bayrağını binlerce kilometre ötede, Orta Asya steplerine, Orhun Yazıtları'na dikebiliyorsan, insanların buradan kalkıp Mynmara gidiyorsa, eğer senin gemilerin Filistin'deki insanların nakledilmesini sağlıyorsa senin milliyetçiliğin budur" diye konuştu.

Türkiye'de yıllarca kuru laf milliyetçiliği yapıldığını belirten Soylu, şunları kaydetti:

"Eğer sen stadyumlara gelen futbol takımlarına 'Türkiye'de bu kadar güzel spor tesisleri yapılabiliyor' dedirtiyorsanız, senin milliyetçiliğin bu, ötekisi kuru laf milliyetçiliği. Yıllarca yapıldı bu ve onun üzerinden kavgalar yapıldı. Hangisi faydalı oldu? Bugünkü faydalı. Kuru laf milliyetçiliği değil, bugünkü milliyetçililik faydalı. Bugün ülke insanının ürettiği ve 239 ülkeye ihraç ettiği, dünyanın bütün ülkelerine gittiğiniz zaman pasaportunuzun itibarlı olduğu bir Türkiye tablosu var. Bunu ayağınızı yorganınıza göre uzattığınız zaman yaparsınız. IMF'nin boyunduruğu altında olursanız bu olmaz."

soylu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset