Sonucu Yorumladılar

Sonucu Yorumladılar

Akçaabat'ta elde edilen sonucun ilçe başkanları tarafından nasıl değerlendirildi. İşte görüşler.

12 Eylül Referandumun sonucunu değerlendiren AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, sürekli halkın içerisinde olduklarını  ve Akçaabat’ta elde edilen % 70 lik Evet’i beklediklerini söyledi. 

 

Sitemize açıklamada bulunan Çavuş, halkın tercihine herkesimin saygı göstermesi gerektiğini ifade ederek “AK Parti olarak sürekli halkımız ile iç içeyiz. Yaptığımız çalışmaları en ücra köşelere giderek anlatmaya çalıştık. Gittiğimiz her yerde samimi olarak karşılandık. Akçaabat’ta elde ettiğimiz sonuç beklediğimiz bir sonuçtur” dedi.

Çavuş, evet oylarının tamamının AK Parti’ye ait olmadığını da ifade ederek “Bu bir parti seçimi değildi. Bu nedenle faklı yorumlarda bulunmayı doğru bulmuyorum. Anayasa değişikliğine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Evet çıkması ile ülkemiz kazanmıştır. Sonuca herkesin saygı göstermesi gerekir” dedi.

 

Osman Çavuş, sorunsuz bir seçim yaşandığını ifade ederek belde ve köylere bir teşekkür ziyareti de yapacağını açıkladı.

 

 

MUSTAFA NADİR’İN DEĞERLENDİRMESİ.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in sonuca yönelik değerlendirmesi şu şekilde.

 

“Halkın İradesine saygı göstermek gerekiyor. Burada oylanan anayasa değişikliğidir. Partilerin amblemi değildir.  Bunu bu şekilde yorumlamak gerekir. Halkımızın yapmış olduğu tercihe saygı duymaktan başka yapacak bir şeyimiz olamaz. Biz partimizin görüşü doğrultusunda canla başla çalıştık. Akçaabat genelinde sandıkların %99’unda partili arkadaşlarımız görev aldı ve ellerinden gelen gayreti gösterdi. Sonuçun hayırlı olmasını diliyorum. Akçaabat’taki sonucu ileriki günlerde daha detaylı olarak değerlendirip basın ile açıklayacağım” dedi.

 

 

ALTUNTAŞ’IN AÇIKLAMASI..

 

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş’ın seçim sonucu yorumu…

 

“Halkımız tercihini yapmıştır. Halkımızın tercihine geçmişte olduğu gibi şimdi de saygı gösteriyoruz"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset