Söğütlü'ye Modern Tribün

Söğütlü'ye Modern Tribün

2011'de Trabzon'da yapılacak Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali kapsamında Söğütlü'ye 5000 kişilik tribün yapılacak.

 

2011'de Trabzon'da yapılacak Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'ne kadar kente yeni stadyum spor salonu yanı sıra açılır kapanır yüzme havuzu için çalışmalar devam ediyor.

 

Kentin yeni ve modern tesisilere kavuşmasıyla ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür Trabzon 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz festivaline kadar modern tesislere kavuşacağının müjdesini verdi.

BEŞ BİN KİŞİLİK TRİBÜN

 

1.Karadeniz oyunlarını kusursuz bir şekilde yaptıklarını katılımcı ülkelerden tam not aldıklarını aynı başarıyı 2011 Olimpiyatlarında da göstermek istediklerini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür 2011 Olimpiyatları için şimdiden çalıştıklarını belirterek” Trabzon da bütün statları modernize etmek, yeni, kullanışlı tesis yapmak için çalışılıyoruz. Öncelikli olarak ilimize 5 bin kapasiteli modern bir spor salonu Atletizm sahasına yine 5 bin kapasiteli beton arma Tribün ile Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksinin yanına açılır kapanır yüzme havuzunun projelerinin tamamladık. Kısa bir zaman sonra bu testisler ilk kazmayı vuracağız “dedi.


Söğütlü Atletizim Pisti'nin tribün maketi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor