Söğütlü'ye Minibüs Servisi

Söğütlü'ye Minibüs Servisi

Akçaabattan Söğütlünün üst mahallelerine minibüs seferleri başlatılıyor.

Söğütlü Belediyesi ile Akçaabat –Trabzon- Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri Kooperatifi arasında imzalan protokol ile Akçaabat merkezden Söğütlü Esentepe mahallesine yolcu taşımasına başlanacak.

            Söğütlü Belediye başkanı Ömer Katırcıoğlu ve Akçaabat –Trabzon –Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri adına kooperatif başkanı Abdullah Sevim arasında imzalana protokol ile Akçaabat Trabzon hattında çalışana minibüslerden hergün 2 araç ile saat başı Akçaabat Ak cami yanından hareket edecek araçlar, Söğütlü Ulu cami Osmanbaba istikametinden Esentepe Mahallesine ulaşacaklar. Esentepe’den hareket eden araçlar ise Yıldızlı Orta mahalle, Söğütlü Seyrantepe Fatih Mahallesi, ve Eğitim Fakültesi Kavşağı istikametini kullanarak Trabzon Moloz mevkiine gidecekler.

Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu yapılan ön protokol ile deneme seferlerine başlanacağını eğer rağbet görürse gerekli şartları tekrar gözden geçirerek uzun vadede bu taşımacığa devam edileceğini belirtti. Katırcıoğlu “Akçaabat’tan gelen bir vatandaşın söğütlünün üst mahallerine gitmekte sorsun yaşadığını konulan bu seferler ile burada oturan vatandaşların mağduriyetlerinin gidermeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

Yapılan Anlaşma gereği Yolcu fiyatları şu şekilde belirlendi:

Akçaabat-Esentepe 1.50 YTL

Söğütlü -Esentepe 1.00 YTL

Esentepe- Trabzon Moloz 2.00YTL

Söğütlü- Trabzon 1.25 YTL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler