Söğütlüspor'dan Geleceğe Yatırım

Söğütlüspor'dan Geleceğe Yatırım

Coca-Cola Gelişim Liginde mücadele eden Söğütlüspor hedef şampiyonluk.

Bölgesel Gelişim U14, U15, U16, U17 Ligleri 6 grupta, Bölgesel Gelişim U19 Ligi 4 grupta oynanıyor. Elit Akademi U17 Ligi ise tek grupta yapılıyor. Bölgesel Gelişim Ligleri ile Elit Akademi U17 Ligi’nde mücadele 19-20 Eylül tarihlerinde başladı. Ligde 1461 Trabzon, 24 Erzincanspor, Atakum Bld. Spor, Bş.Bld. Erzurumspor, Çaykur Rize A.Ş, Giresunspor, Karaderespor, Ordu Spor, Palandöken Bld., Pazarspor, Samsunspor, Sivas Bld. Spor, Tokatspor, Trabzon Ortahisar Kanuni Fk., Trabzon Söğütlü, Trabzonspor A.Ş, Yakutiyespor mücadele ediyor.

Bölgesel Gelişim Ligleri kapsamında bu sezon 74 profesyonel, 18 amatör kulüp toplamda ise 92 kulüp mücadele edecek. Bölgesel Gelişim U14, U15 Ligleri 9 grupta Bölgesel Gelişim U16 Ligi  8 grupta,  Bölgesel Gelişim U17 Ligi 7 grupta, Bölgesel Gelişim U19 Ligi ise 4 grupta oynanıyor.

Bu sezon hayata geçirilen yeni uygulamayla Bölgesel Gelişim Ligleri'nde profesyonel ve amatör kulüpler ilk defa bir arada mücadele edecek. Bu yeni düzenleme pilot olarak 2 grupta uygulanacak. Sezon sonunda uygulamanın sonuçları değerlendirilecek ve elde edilecek veriler gelecek sezonlara ait planlamalara yön verecek.

Trabzon temsilcisi Söğütlüspor 6.hafta sonunda 5 galibiyet 1 beraberlikle zirve mücadelesini sürdürüyor.Kulüp başkanı Yaşar İnan amacımız Türk futboluna ve Trabzon futboluna  hizmet etmek. Söğütlüspor da teknik sorumlu olarak Muzaffer Yurduseven , Veysel Çelik, Süleyman Kuri, Hayrettin Çakır,  Fatih Yurtsever, Selim Üçüncü ile Erdoğan Kurt  görev yapıyor.

au5ggfd6hmeukpsdquqqso4jwqpzynrc0yji0tsdo70f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor