Söğütlü'de Mini Miting

Söğütlü'de Mini Miting

AK Parti Söğütlü’de mini bir miting gerçekleştirdi.

 

Söğütlü Pazar Yerinde gerçekleşen Mitinge: AK Parti Trabzon milletvekili adayı Aydın Bıyıklı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, partililer ve halk katıldı.

Miting de konuşma yaban AK Parti Trabzon milletvekili adayı Aydın Bıyıklıoğlu: “Önemli karar noktasının yaklaştığı şu günlerde milletimizi dünya milletleri arasında büyüten, geliştiren, zenginleştirip kuvvetlendiren bir iktidarın bir mensubu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bir telefonla hasta insanımızı alıp gerekli sağlık hizmetinin verilmesi için hastanelerimize ulaştırıyoruz bu seviyeye gelmek kolay olmadı. Bu açıdan başta Başbakanımız olmak üzere, çalışma arkadaşlarına ve teşkilat mensupları olan kıymetli kardeşlerim her bir derdimize koşup AK Partiyi destekleyip iktidar yapıp bize bu fırsatı sunduğunuz için size çok teşekkür ederim.”dedi.

ak-parti-sogutlu2.20110606112026.jpg

Bıyıklıoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Şu anda karşımızda duran muhalefet olarak hiçbir parti yok. Milletimiz bunu görüyor. Fakat insanımızın kafasını karıştırmak için söyledikleri kafa karıştırıcı, biraz iftira edici, aldatıcı sözlere cevap vermek için hem soru hem cevap şeklinde onlara cevap vermek istiyorum. Bunlar vatanı satıyor diyorlar, vatanı satıyorlar dedikleri şey yabancılara mülk satışı. 8,5 yılda yabancılara yapılan mülk satışıyla elde edilen gelir 34 milyar dolardır. Hollanda da Almanya’da Fransa’da istediğiniz yerde arazi alıyorsunuz. Alıyorsunuz da onu Türkiye’ye mi getiriyorsunuz? Türkiye’de yabancılar arsa aldıkları zaman alıp bunu ülkelerine mi götürüyorlar? Yabancılar gelip burada fabrika kuracaklar diyeceksin ki kusura bakma bu arsayı sana satamam çünkü bu vatana ihanettir bu kadar saçma bir düşünce olabilir mi? Fabrika kuracaklar vatandaşa aş ve iş verecekler. Bu durumu birileri görüyor bunlar Almanya’da üretiliyordu Türkiye’de üretilecek. Dünya devletleriyle kucaklaşmayan fakir kalır, geri kalır, huzursuz insanlar topluluğu olur. Dünyayla kucaklaşan zenginleşir, mutlu ve huzurlu bir ülke olur.”dedi.

Bıyıklıoğlu: “Ekonomik açıdan ülkemizin 2002 yılına göre 4 kat büyümüştür. İtiraz edenler oluyor ben onlara şunları söylüyorum. Eğer siz 2002’deki şartları düşünürseniz o günden bu güne hangi gelir seviyesinde olursanız olun, hangi hayat standardını yaşarsanız yaşayın herkesin 3 kattan fazla hayat şartları yükselmiştir. AK Parti iktidara geldiği zaman merkez bankasında 25 milyar dolar vardı şimdi 96 milyar 700 milyon dolar.”dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset