Söğütlü'de  ağaçlandırma seferberliği

Söğütlü'de ağaçlandırma seferberliği

Söğütlü Mahallesi'nde ağaçlandırma seferberliği

Söğütlü Mahallesi'nde ağaçlandırma seferberliği

Akçaabat Belediyesi Söğütlü'de kaldırım ve yol kenarlarını yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması başlattı.  Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan çalışma ile Söğütlü'de yeni yerleşim yerlerindeki kaldırım ve yol kenarlarına fidanlar dikildi. Yapılan çalışma ile kaldırımda bulunan engelli yolu da yeniden düzenlendi.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'nın bulunduğu caddede yapılan çalışma güzel bir görüntü ortaya çıkartırken, aynı çalışmanın diğer mahallelerde de yapılacağı belirtildi.

akcaabat-belediyesi-sogutlu-agac-dikimi2.jpg

akcaabat-belediyesi-sogutlu-agac-dikimi3.jpg

Türkmen, "Dikmek bizden korumak vatandaştan"

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat'ın yer kesimini yeşille donatmak amacını taşıdıklarını ve yıllardır yeşile büyük önem verdiklerini belirtti. Yapılan çalışmayı vatandaşların koruması gerektiğini ifade eden Türkmen "Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Akçaabat merkezde yeşil ve ağaçlandırma konusunda başarılıyız. Aynı çalışmayı mahallelerimizde de yapıyoruz. Buralara ağaç dikmek ve yeşillendirmekten daha önemlisi bu fidanları korumaktır. Bu da vatandaşlarımıza düşüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler