Söğütlü Belediyespor  sezon açılışını gerçekleştirdi.

Söğütlü Belediyespor sezon açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Akçaabat temsilcimiz Söğütlü Belediyespor sezon açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Akçaabat temsilcimiz Söğütlü Belediyespor  sezon açılışını gerçekleştirdi.

Sezon açılışında kulüp başkanı Yaşar İnan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, teknik direktör Mehmet Salih Gül ve sporcular yer aldı. Yeni sezonun futbol camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Söğütlü Belediyespor Kulübü Başkanı Yaşar İnan, amaçlarının Trabzon futboluna katsı sağlamak olduğunu belirtti. Başkan İnan “yeni sezonun futbol dıolu ve sportmenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu sezonda ilk hedefimiz, Türk futboluna ve Trabzon futboluna iyi yetişmiş sporcular yetiştirmek olacaktır” dedi.

Başkan İnan, geçen sezon 3 sporcularını profesyonel yaptıklarını belirterek “Geçen sezon kulübümüzde oynayan 3 sporcumuzu profesyonel kulüplere vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımızdan Emre Nadir Orduspor ile Hakan Aydın ve Samet Aydın ise Düzyurtspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Bu bizim için büyük bir onurdur. Bu sezonda birkaç sporcumuzu profesyonel yaparak futbol camiasının hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

sogutluspor-sezona-merhaba-.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor