Söğütlü atletizm pisti açıldı.

Söğütlü atletizm pisti açıldı.

Gençlik ve Spor genel Müdürlüğünce Akçaabat Söğütlü beldesinde yapımı tamamlanan Atletizm pisti yapılan törenle hizmete girdi

Açılış törenine Bayındırlık ve iskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, gençlik ve spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve vatandaşlar katıldı.
Açılışa bir konuşma yapan Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Özak, Trabzon da çok güzel bir çalışma olduğunu belirerek,Türkiye bu bölgede yükselen bir yıldız haline gelmiştir dedi. Bakan Özak, Karadeniz oyunları ve 2011 Olimpiyatları nedeniyle çok sayıda tesis yapıldığını belirterek “Takım ruhu olarak çalışıldı ve bu tesisler ortaya çıktı. Atletizm sporun anasıdır.tesislerimiz her gün açık olacaktır.sadece sabah aç akşam kapat olmayacak.Günün her saati sporculara açık olmasından yanayız. Biz spora gereken öenmi veriyoruz. Bir taraftan 450 bin olan sporcu sayımızı 1 milyon 960 bine çıkarmak müthiş bir başarıdır.Bu da federasyonda oluşan özerlik sistemiyle oluşmuştur.Federasyonlar yöneticilerini kendileri seçiyorlar.Federasyonlara demokrasi getirilmiştir”.
Özellikle sporu sevsen bir başbakan, sporu seven bakanlar sporu seven bir halk.Spor çok önemli.insanlara kişilik oluşmasını sağlamaktadır” diye konuştu.
Bakan Özak açılışa katılan Milli sporculara da başarılar diledi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor