Şoförler Odasına Ziyaret

Şoförler Odasına Ziyaret

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti.

 

Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim’le birlikte Akçaabat durağına gelen genel başkan Apaydın karşında horon ekini görünce çok şaşırdı. Yapılan karşılamadan pek memnun olduğunu vurgulayan Apaydın “Bu seçimleri kazandığımız göstergesidir” dedi.

 

 

 

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim ve şoför esnafıyla bir araya gelen Apaydın, Haziran ayında 13 tane mesleki federasyonun seçimlerinin ve Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun genel kurul seçimlerinin yapılacağını ve bu anlamada Türkiye'yi karış karış gezeceklerini söyledi.

 

 

 

Genel Kurul seçimlerinde rakiplerin çok olduğunu ve onların da seçim çalışmasını yaptığını belirten Genel Başkan Apaydın “Ben sadece genel başkan sıfatıyla buraya gelmedim. Anne ve babam Akçaabatlı hemşeriniz olarak sizleri görmek istedim. Yıllardan beri şoför esnafı için verdiğimiz mücadele ortadadır. Rakiplerimiz güçlüdür. Gittikleri yerlerde şoför esnafına yakışmayacak tavırlar sergilemektedir. Şoför esnafı genel kurulda ne yapacağını bilir” dedi.

 

 

 

İyiliği Unutmazlar

 

 

 

Meslek odalarına herkesin seçilerek geldiğini hiç kimsenin rüşvet dağıtarak seçilmediğini vurgulayan Genel Başkan Apaydın, bugün kendilerini üzen ve seçilmiş insanları inciten para konusunun olduğunu ilk defa Esnaf ve sanatkârlara bu seçimlerde gölge düştüğünü ve paranın önem kazandığını belirtti.

 

 

 

Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim genel başkanın kendilerini ziyaretler eden duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Akçaabat esnafı kendisine yapılan iyiliği asla unutmaz. Bizler sizi yakından takip ediyoruz. Hem genel başkanımızı hem de Akçaabatlı olduğunuz için. Sizin karşınızda her kim varsa biliniz bizler sizin yanınızdayız. Akçaabat’ın en büyük sorunlarından birisi çekicimiz olmayışıdır. Sizden tüm esnaf arkadaşlarım adına bir çekici istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler