Sizden Gelen Mesajlar

Sizden Gelen Mesajlar

Sitemizin 5. Yılında Sizden gelenler

 

kim-ne-dedi-akcaabat.jpg

 

5. Yaşını kutlayan, doğru ve tarafsız haberlerle halkımızı aydınlatan Akçaabat Ajans, kendini sürekli yenileyerek evrensel yayın ilkelerinden ödün vermeden görevini layıkıyla yerine getirmektedir.

Geçen yıllar göz önüne alındığında Akçaabatlıların, gözü, kulağı ve sesi olmayı başaran Akçaabat Ajans çalışanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, nice uzun ömürler diliyorum.

Ahmet Ziya Öztürk
AK Parti Akçaabat İlçe başkanı


Kuruluşunun 5. Yılını kutlayan Akçaabat Ajans sitesinin ilkeli ve sorumluluk anlayışı ile sürdürdüğü yayın hayatında bölgemizin gören gözü, ve işiten kulağı olmayı başarmıştır.

Siyaset kurumu olarak bizlerden aldığı her sinyali haberleştirip, ilkeli ve kurallarına uygun olarak halkımıza ulaştırmada çok önemli görevler üstlenmiş ve başarı ile de yerine getirmiştir.  Akçaabat Ajans sitesi, sadece ilçe genelinde değil, Akçaabat’ın ülke ve dünyaya açılan haber kapılarından biri olmayı başarmış, yetmedi ilçemizin olumlu anlamda da tüm değerlerinin tanınmasında önemli katkı sağladığı ortadadır.

Bundan sonraki yayın hayatında da aynı başarılı yayın hayatının devam etmesini diliyor ve başta kurucusu olmak üzere emeği geçenleri ilçemize verdikleri hizmetlerden dolayı kutluyorum. 

Mustafa NADİR
CHP Akçaabat İlçe Başkanı

 


 

 

 

Verdiğiniz değerli haberlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Nice 5 yıllara inşallah, İyi ki doğdun akçaabathaber. 

Parlayan Mimarlık

 

 


 

 

 

Asıl mesleği gazetecilik olanlara örnek bir site ...

Haberi ile yorumları ile güncelliği işe sayfa düzeni ile örnek alınacak bir olay...

Tebrikler... teşekkürler..ben Trabzon ttnet iyileştirme bakım onarım ekibi şefiyim. Müşterinin internetinin arızasını giderdiğimde ilk baktığım sayfa

Davut Şentürk.


 

5.yılınız hayırlı uğurlu olsun. İnterneti ilk açtığımızda ilk başta sık kullanılanlar arasında ilk 1. sıradasınız. size tıklamadan başka sitelere bakmak mümkün değil..

Hakkı Öztürk

 


 

 

Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.ilgi ve zevkle takip ediyorum.Akçaabat’a yönelik hasret azaltmanın en iy yolu olduğunuzu değerlendiriyor tekrar tekrar tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum..

Askeri Bir Komutan

 


 

 

Akçaabat Ajans'ın 5. yılını en içten dileklerimle kutlarım. İlçemiz Akçaabat'ın basın-yayın boyutuyla bir çok ilden daha üstün ve kaliteli olduğu herkesçe malûmdur. Bu üstünlük ve kaliteye katkı sağlayan Akçaabat Ajans'ın 5. yılını şahsım ve Akçaabatlı gazeteciler adına kutlarım. Akçaabat'taki gazeteciler arasındaki birlik ve beraberliğin sürmesi, gazeteci kılıklı küçük kafaların da itibâr görmemesi temennisiyle, saygılar sunarım.

Berkant Parlak


 

 

Akçaabat için güzel şeyler yapıyorsunuz teşekkürler. Nice Yıllara

Hasan Şahin


 

 

Gurbetteki bizler için her şeyimiz oldunuz. İlk açılış sayfamız burası. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Yılmaz Aktaş


 

5. Çalışma hayatınızın tüm Akçaabatlara size hayırlı ve nice yılara der tebrik ederim. Yaşam boyu daha iyiye ve doğru haberlerle sizleri görmek ve kararlı duruşunuzu daim olmasını temenni ederim saygılarımla

OsmanBaba Mahalle Muhtarı Ali Birinci


 

Tüm ekibinizi canı gönülden kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum.

Ben güne sizin sitenizdeki haberleri okumadan başlayamıyorum. Güzel Akçaabat’ımıza böyle güzel bir hizmet vererek bizleri aydınlatıyorsunuz.

Nice nice 5 yıllara diyorum...

Savaş AĞAN-Akça Servis


 

Malisef ben sizleri tebrik edemiyecegim.Cümkü internedi actigim zaman ilk önce AKCAABAT haberlerine bakiyorum,malisef hep ayni eski haberler.Bir canaze ilanini bile vermeyi cokgörüyorsun,nasil habercilik bu ben anlamakta zorluk cekiyorum.biz yaziyoruz fakt degisen bir se yok.herges bildigine devam.Insallah bir seylerdegisir

Ali Karpuz. SAYGILAR

YORUNLARINIZ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler