Siyasilerden Yeni Mahallelilere Destek

Siyasilerden Yeni Mahallelilere Destek

Akçaabat Yeni Mahalleliler İftarda bir araya geldi.

Akçaabat’ta Siyaset Hareketlendi…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yöneticileri, Akçaabat Yeni Mahalle’de yapılan imar uygulamasında mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlar ile iftarda buluştu.  İftar programına, CHP Akçaabat İlçe başkanı Mustafa Nadir, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar, MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı ve Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Akçaabat Belediye Meclis Üyesi AK Partili Bilal Duran ve vatandaşlar katıldı.

 


Akcaabat Yenimahalleliler iftarda buluştu. ile adomedya

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkan Adayı ve Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, “İmar uygulaması yapmak belediyenin görevleri arasındadır. Ancak bu uygulamalar halk ile karşılıklı istişare ile yapılmalıdır. Halkım menfaatlerini ortaya koyup sosyal yönleri de tartışılarak bir karar varılmalıdır. Bu sorunun iyi niyetler çerçevesinde bir çözüme ulaşacak olduğuna inanıyorum” dedi.

 

CHP İlçe Mustafa Nadir ise yaptığı konuşmada, “burada bir sorun var. Bu sorunu bir şekilde halletmemiz gerekir. Bir tırımız var ve bu tırı çıkmaz bir sokağa soktuk. Fakat tır buradan çıkma imkanı yok. Öyleyse bu tırı parçalayarak ancak buradan çıkartabiliriz” dedi.

Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Bilal Duran ise yaptığı konuşmada, bu olaya belediye, muhalefet, sivil toplum ve basının sahip çıkmadığını belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset