Siyasi Farklılık Gözetmeyeceğim

Siyasi Farklılık Gözetmeyeceğim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon Milletvekili adayı Halil Memiş, 12 Haziran genel seçimlerinde Trabzon’da birinci parti çıkacaklarını belirterek, kendisinin herkesin vekili olacağını kaydetti.


Akçaköy’de kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Memiş, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, kendisinin bütün Trabzon’un ve Türkiye'nin vekili olarak hizmet edeceğini söyledi. Kendisine verilecek olan görevi özveriyle yerine getireceğini ifade eden Memiş, “Sıkıntılarını ve mutluluklarını birlikte yaşadığımız Trabzon halkına, milletvekili olarak da hizmet vermek istiyorum. Bunun Sorumluluğunu iyi biliyorum. Siyasi farklılık gözetmeden çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

halil-memis3.20110611105246.jpg

Türkiye’nin sorunlarının çözülmesi için MHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini sözlerine ekleyen MHP Adayı Memiş, her kesimin sorunları için farklı çözüm önerilerinin olduğunu söyledi. Hizmet noktasında asla taraf olmayacağını dile getiren Memiş, kapım da gönlüm de herkese açık olacak, ifadelerini kullandı.

halil-memis2.20110611105308.jpg

Trabzon’a hizmet etme düsturuyla yola çıktığının altını çizen Memiş, önemli projelerinin olduğunu da belirtti. Memiş, “Trabzon’un sorunlarını merkeze alan projelerimiz mevcut. Trabzon’da işsizliği çözecek, halkın refah ve huzurunu arttıracak önemli çalışmalar yapacağız. Halkın Trabzon’daki sesi soluğu olacağız. Trabzonlunun sesi Ankara’dan duyulacak diyoruz. Verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olacağız. Olmadığımız zaman halkımız elbet bize hesabını soracaktır” şeklinde konuştu.

halil-memis1.20110611105233.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset