Siyaseti Öğrendiler

Siyaseti Öğrendiler

Ak Parti Akçaabat ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen siyaset Akademisi'ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Ak Parti Akçaabat ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen siyaset Akademisi'ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Akçaabat Ak Parti İlçe Başkanlığınca yapılan siyaset akademisi sertifika töreni Erol Günaydın Sanat Merkezinde yapıldı. Düzenlenen törene Ak Parti MKYK üyesi Emine Çif, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen ile il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Emine Çif, Siyaset Akademisi'nin 2008'den beri devam eden bir organizasyon olduğunu söyledi. Siyasetin sahada, bilgiyle yapıldığını kaydeden Çif, Siyaset Akademisi'nin teşkilat içi bir eğitim olmadığını, ağırlıklı olarak teşkilatların katılmasına rağmen dışarıdan partiyle alakası olmayan katılımcıların da olduğunu belirtti. Çif, akademilerle amaçlarının hem kaliteyi hem geçmişi ortaya koymak hem de geleceğe yönelik bir vizyon çizmek olduğunu ifade etti.

Bir seçimi daha atlattıklarını vurgulayan Çif, "Seçim takvimleri çabuk işler. Bir seçim biter öbürü çabuk gelir. Şimdiden bunun çalışmalarına başlamak zorundayız. Son birkaç ayda yaşadığımız süreci göz önünde bulundurun. Pek çok cephede mücadele verdik. Sadece muhalif siyasi partililerle mücadele etmedik. Maalesef daha derin ve üzücü kırılmalarla da mücadele etmek zorunda kaldık. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Eminim her birinizin bu ülkenin değişiminde alın teri var. Bu bir süreç ve bayrak yarışı, ümitsizlik yok. Bu seçimler hep önümüze gelecek. Yine zorlu bir süreç bizi bekliyor” dedi.

Konuşmaların ardından Siyaset Akademisi'nden mezun olan başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi. Ak Parti Akçaabat ilçe Teşkilatı tarafından düzenlenen siyaset Akademisinin birincisi Hüsna Parlayan, ikinci Havva Nurcan olurken üçüncü ise Enes Aslan oldu.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset