Tek Aday Köroğlu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 6 Eylül’de yapılacak olan ilçe kongresinde Avukat Emre Şahin Köroğlu aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  6 Eylül’de yapılacak olan ilçe kongresinde Avukat Emre Şahin Köroğlu aday olduğunu açıkladı.

Parti binasında gerçekleşen basın açıklamasına, mevcut ilçe başkanı Mustafa Bak, eski ilçe başkanları Mustafa nadir ve Musa Hacıoğlu, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Köroğlu burada yaptığı açıklamada, 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili aday adayı olmuştum. Fakat bazı şartlar gelişti ve aday olmadık fakat, adaymış gibi çalıştık. Şimdi bir sürecin başlangıcından geçiyoruz. Ben her zaman şunu savunuyorum. Yeni her zaman eskiyi yener. Onları da kırmadan eskişlerin tecrübelerinde faydalanarak  bir süreci başlatmak gayretindeyim. Buraya kolları sıvalı ve kravatsız olarak İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gibi yola çıktım.   Bu süreçte desteğinize ihtiyacımız var” dedi.

Mustafa Bak İl Başkanlığını Düşünüyor.

Akçaabat ilçe başkanlığına yeniden aday olmayan Mustafa Bak’ın ise İl Başkanlığını düşündüğü ve yakın zamanda adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

Öte yandan 10 Eylül’de planlanan ilçe kongresinin 6 Eylül’e alındığı öğrenildi.

akcaabat-chp-ilce-baskanligina-koroglu-aday.jpgchp-koroglu-aday.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset