Siyasette İcraat Polemiği

Siyasette İcraat Polemiği

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak’ın yaptığı açıklamalar yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak’ın Akçaabat’ın Sesi isimli internet televizyonunda yaptığı program yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

HİÇBİR VAADİNİ YERİNE GETİRMEDİ

CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak,  Akçaabat'ın sesi adlı internet yayınında, “Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sizin kapınıza oy istemeye geldiği zaman size yaklaşık 10 küsur tane proje için söz verdi. Başkan Ekim bunlardan hiçbirini yerine getirmedi. Eğer getirmiş ise basın huzuruna çıkıp kendisinden özür dileyeceğim.” dedi.

BAŞKAN EKİM İCRAATINI PAYLAŞTI

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in seçim broşürünü alan ve bu broşürdeki hiçbir vaadin tamamlanmadığını belirten CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak’ın yayınının hemen akabinde Başkan Ekim ismine açılmış olan sosyal medya hesabından tamamladığı projeleri paylaştı.

 

GEDİKLİ: BAZILARINI YAPTI

Bir anda Akçaabat’ın gündemine oturan icraat polemiğine İYİ Parti İlçe Başkanı Erol Gedikli de dahil oldu. Gedikli, Bak’ın neyi kastettiğini bilmediğini ancak Başkan Ekim’in kendi kendi projeleriyle çakışan birkaç vaadini yerine getirdiğini belirterek, “Hiç yapmadı dersem yalan olur.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset