Mustafa Nadir'den Gündem Yaratacak Açaklama

Mustafa Nadir'den Gündem Yaratacak Açaklama

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in gündem yaratacak açıklamaları.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in gündem yaratacak açıklamaları.

       AKP  Belediyeciliğinden çektiğin sıkıntıları geçmişinde bırakarak,çağdaş yaşanabilir bir Akçaabat özlemi içinde olduğunu en iyi bilen ve ona göre hazırlıklarını gerçekleştiren tek siyasi partiyiz. Çünkü biz iktidar olmaya en yakın en hazırlıklı  Ana Muhalefet Partisiyiz. 

         2011 genel seçimlerinde Akçaabat siyasetinde verdiğiniz oy’larla 2.sıraya yerleştirdiğiniz partimizin mensupları olarak sizin huzurunuza en iyi kadro ile çıkabilmek için verdiğimiz mücadelenin her aşamasını siz değerli halkımızla birlikte paylaşan ve gerçekleştiren İlçemizde ilk ve tek siyasi adreste Cumhuriyet Halk Partisidir.     

      Son on yıldır girdiğimiz tüm seçimlerde oy’unu her seçimde artıran ve 2011 seçimlerinde Sayın Ali Türen ÖZTÜRK’ le İlçemizde de AKP den sonra en çok oy’ u alan siyasi parti de biziz. Biz inişe değil, İlçemizde çıkışa geçen tek  partiyiz.

     Bizde örgüte ve halka rağmen atama aday yoktur. Biz ittifakımızı siz değerli halkımızla yaptık.Siz istediniz biz gerçekleştirdik. Büyük şehirde Sayın M. Volkan CANALİOĞLU, İlçemizde Sayın Ali Türen ÖZTÜRK ve ekibi halkımızın ve partililerimizin büyük çoğunluğunun isteği ile huzurlarınızdadır.

      Hepsinden önemlisi, Belediyeciliğin olmazsa olmazları olan, bilgi, birikim, deneyim, yeterlilik, güven ve  heyecan partimiz adaylarının ortak özelliğidir. Bunda herkesin hem fikir olduğunu da biliyoruz.

      Bu kadar İlkler ve değerler bizde olduktan sonra geriye ne kaldı ki bizim halk ittifakından başka ittifakımız olsun. Bizden gerideki partileri adres göstermeye çalışmak, AKP nin değirmenine su taşımaktan başka bir işe yaramaz.

          Belediyecilik bilgi işidir, geleceği planlama işidir. Görme mesafesi kadar küçük alanlarda Belediyecilik yapamayanların, ufuk çizgisini aşan büyük Akçaabat coğrafyasında başarılı olmaları hiç mümkün değildir. Hele, hele İlçemizin İlk kez belediyecilikle tanışacak olan bakir coğrafyasını  yetersiz ellere teslim etmek İlçemiz adına büyük kayıp olur.

            Kaldı ki, Bir oy’un bile çok önem taşıdığı seçimlerde bize en yakın siyasi Partiden yaklaşık 2.000 oy ilerideyiz. Bu farkı görmeden yapacağınız tercih, İlçemizi hiç arzu etmediğimiz ellere yeniden teslim eder.

          Oy’unla oyuna gelme, Değişimin en kolay ve en kestirme adresi adayları ile de kendini kanıtlamış olan Ana Muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisidir.

 

          Hiç kimse kusura bakmasın. Kazanmak, kendi örgütleri ile dahi ittifak kuramayanların işi değildir.Bir çok partilisi ile dargın , kırgın olup, aynı fotoğraf karesinde dahi görüntülenemeyenlerin işi hiç değildir. Aklın yolu birdir. Adres belli, yol belli, Büyük şehirde Sayın M.Volkan CANALİOĞLU, İlçemizde  Sayın Ali Türen ÖZTÜRK hedefe en yakın ve yakışan adaylarımızdır. Hep birlikte hedef saptırmaya çalışanlara dur diyelim.

 

      Seçim sahasında sizlerden gördüğümüz büyük ilgi ve alaka doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Bu anlamda mutluyuz. Gururluyuz. İnşallah 30 Martta bu mutluluğu önce Hakkın sonra siz halkımızın izni ile hep birlikte taçlandıracağız. Seçim sürecinin İlçemizde ve Ülkemizde huzur içerisinde tamamlanmasını ve sonuçlarının tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Saygılarımla.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset