Kalyoncu'nun Projeleri Neler?

Kalyoncu'nun Projeleri Neler?

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat için düşündüğü projelerini bir toplantı ile tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat için düşündüğü projelerini bir toplantı ile tanıttı.

Akçaabat Erol Günaydın Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, İl Başkan Yardımcısı Ali Gedikli, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunun ardından istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da görüntülü bir mesaj göndererek Kalyoncu’ya başarı dileğinde bulundu.

Proje tanıtımı öncesinde sahneye çıkan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e yüklenerek söz verdiği projeleri gerçekleştirmediğini iddia etti.  Köroğlu  “Siyasetçiye kimse güvenmiyor. Çünkü verilen sözleri kimse tutmuyor. İşte size Akçaabat’ta söz verilip yapılmayan projeler. Söz verildi ama hiçbiri yapılmadı. Ben böyle bir siyasetçi olmak istemiyorum. Ne yapacaksak onun sözünü veriyoruz” dedi. Başkan Köroğlu Başkan Ekim’in daha önce projelerinden örnekler vererek projelerinin gerçekleşmediğini belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral ise yaptığı konuşmada, "Bu salona bakıldığı zaman kazandık gibi gözüküyor ama kırsaldan pek emin değilim. İnanmadığım bir işe girmem. Bu işe girerken de çok inanmıştım. Sizleri görünce inancım daha da arttı. Biz vaat vermiyoruz, sorunları söylüyoruz. Bu sorunları birlikte 1 Nisandan sonra çözeceğiz.” dedi.

 KALYONCU PROJELERİNİ TANITTI

Son olarak sahneye çıkan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu slayt eşliğinde yapacağı projelerini anlattı.

Kalyoncu “Bu güzel beldeyi hak ettiği projelerle geldim. Köylümüzün alın terini pazarlayacak bir belediye için geldim. Kaldırımda yürürken kadınlarımızın kızlarımızın vatandaşlarımızın tedirgin olmamaları için geldim. Sahili modern görünüm, sokakları  geri kalmış İkiyüzlü kent anlayışını yok etmek için geldim.” Dedi.

Osman Kalyoncu’nun projeleri arasında, Akçakale kalesi turizme kazandırılacak,  Balıkçı barınakları düzenlenecek, Belediye düğün salonu yapılacak, Yaylacık dolgu alanı açık avam düzenlemesi, Hastane kavşağının yeniden düzenlenmesi, Elektrik, su ve altyapı düzenlemeleri, Yayla turizmi çalışmaları, sosyal belediyecilik tesisleri yapılacak, Atletizm stadı taşınacak Sebat tesislerine kavuşacak, öğrencilere ücretsiz süt ve gıda yardımı yapılacak, eski hastane yerine katlı otopark yapılacak, 0-4 Yaş çocuklu anneler ücretsiz ulaşım sağlanacak, gençlere ulaşım ve cafe harcalamarında %40 indirim sağlanacak, kadın istihdam ofisi açılacak, mobil temizlik ekibi oluşturulacak, belediye tuvaletleri ücretsiz olacak, Yaşlı bakım evi kurulacak.  

yeni-proje-1.jpg

osman-kalyoncu-akcaabat.jpg

chp-akcaabat-adaylari.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset