Kalyoncu Site Sakinleriyle

Kalyoncu Site Sakinleriyle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde kendisini sahada sık sık gördüğümüz CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, yorulmak nedir bilmeden saha çalışmalarına devam ediyor. Gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Site sakinleri ile bir araya geldi. Burada vatandaş ile bir araya gelen Kalyoncu, önümüzdeki yerel seçimlere dair önemli istişarelerde bulundu ve projelerinden bahsederek karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette aynı zamanda vatandaşın öneri ve taleplerini de dinleyerek not almayı ihmal etmeyen Kalyoncu; ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Projelerimizi her ortamda her saatte anlatmaya devam ediyoruz. İlk Adım Site sakinlerinin talep, öneri ve sıkıntılarını dinledik; aynı zamanda çözüm önerilerimizle projelerimizi aktardık. Konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

cumhuriyet-halk-partisi-chp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-akademisyen-osman-kalyoncu-saha-calismalari-kapsaminda-yaylacik-mahallesi-ilk-adim-sitesi-sakinleriyle-bir-araya-geldi.jpeg

cumhuriyet-halk-partisi-chp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-akademisyen-osman-kalyoncu-saha-calismalari-kapsaminda-yaylacik-mahallesi-ilk-adim-sitesi-sakinleriyle-bir-araya-geldi-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset