Ekim İşi Sıkı Tutuyor

Ekim İşi Sıkı Tutuyor

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e Akçaabatlılardan destek

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e Akçaabatlılar tam destek veriyor.

Belediye Başkanlığı süresi boyunca Akçaabat’a ve Akçaabatlılara en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalışmalarına devam eden Başkan Ekim, şehrin hizmetkarı olmak düsturuyla gönüllerde yer edindi.

Temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sık sık esnaflarla, vatandaşlarla, gençlerle, çocuklarla ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ekim, alçakgönüllülüğü, samimiyeti ve güler yüzlülüğüyle hemşehrilerinin gönüllerine taht kurdu.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Akçaabatlıların hoş sohbetiyle ve destekleriyle karşılanan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Biz, tüm Akçaabat olarak daima birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduk. Akçaabat’ımızın refahı ve gelişimi için birlikte çalıştık; birlikte ürettik. Sağ olsun her kesimden hemşehrilerimiz de bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemediler. Ortak sevdamız Akçaabat’tır. Sevdamız için Akçaabat’ımız için sizlerin güvenine mazhar olmak için azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin desteklerini kazanmak ve dualarına nail olmak benim için çok kıymetli. Her zaman bizim kapımız size, sizin de kapınız bize açık oldu. Hemşehrilerimizle birbirimize yürekten bağlığız. Biz, birlikte güçlüyüz. Şehrimizi, birlikte yönetip birlikte geliştiriyoruz. Akçaabat’ımız gelişiyor; geliştikçe güzelleşiyor. Şehrimizin de hemşehrimizin de hizmetkarıyız.” Dedi.

Başkan Ekim’in seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerinde, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Başkan Osman Nuri Ekim’in daima yanında ve yolunda yer alacaklarını belirten Akçaabatlılar, şehrin gelişmesi yolunda durmak yok; yola devam ifadelerini kullanarak Başkan Ekim’e desteklerini belirtiyorlar.

ak-parti-tam-kadro-sahada3.jpg

ak-parti-tam-kadro-sahada2.jpg

ak-parti-tam-kadro-sahada1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Siyaset