CHP'den Aday Tanıtımı

CHP'den Aday Tanıtımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylarının tanıtımını gerçekleştirdi.

 

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi, Konferans Salonu’nda gerçekleşen tanıtım toplantısına, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, eskim, milletvekili adayı Ali Türen Öztürk, İYİ Parti  Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli,  Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım toplantısında ilk konuşan CHP  Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, bir konuşma yaparak Akçaabat’ta eksikleri dile getirmeye devam edeceklerini belirtti. Köroğlu konuşmasında “Sizlerin karşısına çıktığımda bazı vaatlerde bulunmuştum. Değişeceğiz, ülkenin ve bu gençlerin umudunu tekrar yeşerteceğiz demiştik. Önce il seçiminde daha sonra da kurultayımızda değişim sözümüzü tuttuk. Bu anlamda büyük bir mutluluk duyuyorum. Bunun dışında yine kongrede özellikle bir vurgu daha yapmıştım. Parti içi demokrasiyi yaşatmak için, üyelerimizi partinin yönetimine dahil etmek, ortak aklı yürütmek, adil bir ortam hazırlamak için ön seçim demiştik. Aday belirleme yetkisi ilçe yönetimimize verilmesine rağmen bizler ön seçim dedik. Akçaabat’ı karış karış gezeceğiz. Akçaabat’ta ne sıkıntı varsa hepsini tespit edip, çözümünü üreteceğiz demiştik. Bu sözümüzü de tuttuk. Hatta bazıları için tepkimizi seçimi beklemeden koyduk. Çünkü biliyoruz, yapan konumunda değiliz fakat yaptıran olabiliriz dedik. Emniyet müdürlüğü eleştirisini yaptık, baskı oluşturduk, çözüm üretmek için kararlar aldılar, adliye yetersiz dedik, ihaleyi biran önce yapıp onayladılar. Pazar esnafının tezgahı yok dedik peşimizden 2 gün sonra pazara tezgah yolladılar. Akçaabat Sebatsporumuzun stadını sorduk, köylerimizde neden sürekli elektrikler ve sular kesiliyor diye sorduk. Atletizm stadının söz verildiği tarihte neden bitirilmediğini sorduk. Esnafımıza yapılan adil olmayan kira artışını sorduk. Tüm bunları basına taşıdık” dedi.

Köroğlu konuşmasını şöyle tamamladı; “ Ön seçimden çıkacak olan belediye başkan adayımıza Akçaabat ın gerekli projeleri ile karşılayacağız demiştik. Tüm bu sorunlar için projelerimiz hazır. Bunlar dışında daha önce vaat edilip yapılmayan diğer sorunları da konuşalım. Akçaabat’ta balıkçı barınaklarının düzenlemesi vaat edilmişti. Hiçbir düzenleme yapılmadı. 10 yıldan uzun süredir KAVAKLI ve Darıca bölgemizde imar sorunu yaşanıyor. Bununla beraber İmar kanunu madde 18 ile vatandaşımızın arsaları gasp ediliyor. Kavaklı Rahman Camii yanındaki alan hiçliğe terk edilmiş durumda. Doğalgaz çalışmaları abone sayılarına göre adil olmayan şekilde ilerliyor. Sokakta başıboş hayvanlarımız ciddi oranda arttı. Akçaabat’ta düzgün bakılacakları, tedavilerinin yapılacağı bir barınak yok. Akçaabat’ta fiber internet altyapısı halen yok. Akçaabat Devlet Hastanesi önündeki kavşak problemi yıllardır çözülebilmiş değil. Köy ve yayla yollarımız ciddi anlamda yatırımsız kalmış durumda. Şehir merkezindeki yollar dahi bakımsız. Çöp konteynırları yetersiz. Akçaabat’ta yıllardır esnaf ve vatandaşın otopark problemi var. Pazar yeri ve esnafının durumu zaten içler acısı. Akçaabat’ın limanı büyütülmeli, sahili düzenlenmeli. Fabrika ve alışveriş merkezleri gibi istihdam alanları Akçaabat’a çekilmeli. Tüm bu saydığımız eksiklikleri biliyoruz. Her birine çözümümüz ve projemiz var” dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Mustafa Bak ise iktidara yüklenerek Akçaabat’ta hiçbir projenin üretilmediğini savundu. Başkan Bak “15 sene önce Akçaabat’ta hangi sorunları dile getirmişsek bugün hala aynı sorunları konuşuyor ve çözüm arıyoruz.  Akçaabat’ın sorunları iktidar ve onun belediyecilik anlayışıyla yıllardır süren sorunlar çözülememiştir. Akçaabat ihmal edilmiş ve sorunlar yumağı haline getirilmiştir” dedi.

Konuşmalardan sonra CHP’den Akçaabat Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Çankaya ve Osman Kalyoncu birer sunum yaparak yapacakları projeler hakkında partililere bilgi verdi.

mustafa-bak.jpg
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak

emre-sahin-koroglu.jpg
CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin KÖROĞLU


chp-akcaabat-belediye-baskan-adaylari-tianitim-toplantisi.jpg

chp-akcaabat-belediye-baskan-adaylari-tianitim-toplantisi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Siyaset