CHP Kalyoncu Dedi

CHP'de Sandıktan Kalyoncu Çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı’nı belirlemek için sandık başına gitti. 471 delegenin oy kullandığı aday belirleme seçiminde 258 oy alan Osman Kalyoncu, CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı oldu.

Diğer aday Mustafa Çankaya ise 213 oy aldı.

osman-kalyoncu-1.jpg

Mustafa Bak “Akçaabat’ı Kazanacağız”

Seçim sonuçları sonrasında Akçaabat İlçe binasına gelen CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Akçaabat Belediyesi’ne CHP’nin 6 okunu dikeceklerini söyledi.

Mustafa Bak “Biz demokrasiyi içselleşitrmiş bir parti olarak demokrasinin güzel bir örneğini yaşadık. Bugün yapılan seçimde Akçaabat Belediye Başkan Adayımız belirlemiş olduk. Aday adayımız Osman Kalyoncu artık CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayıdır. Çok çalışarak Akçaabat Belediyesi’ne CHP’nin bayrağını kazanacağız” dedi.

Seçim sonrasında ilk açıklamasını sitemize yaparak “Aday olmak benim daha farklı oldu.  Benim hayatım boyunca çok mücadele ile geçti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayı olduğum bir pozisyondan adaylık pozisyona geldim. Uzun yıllar Akçaabat’a nasıl hizme ederim diye düşüne birisiyim. Artık Akçaabat’ta üretme zamanı ve Akçaabat’a çok şeyler katma zamanı.  Tabiiki seçime CHP’nin bir neferi olarak giriyorum. Ama benim asla hiçbir partiden uzak yanım olmadı. Akçaabat benim açımdan çok farklı asla bir partizan olmadan tüm partilerle iş birliği içerisinde Akçaabat’ta vizyoner bir yapı kazandırmak adına çok mücadele edeceğim” dedi.

chp-akcaabat-adayi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset